Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Vointa Ion Creanga-Bradu Borca, in ultima etapa a sezonului regular de la Neamt

0 Comments 📁 Liga 4 🕔28.April 2018
Vointa Ion Creanga-Bradu Borca, in ultima etapa a sezonului regular de la Neamt

Sezonul regular al Ligii a 4-a nemtene este pe cale sa se incheie, duminica, zi in care au fost programate ultimele jocuri, Victoria Horia-CSM Ceahlaul Piatra Neamt si Vointa Ion Creanga-Bradu Borca prezentand cel mai mare interes, tinand cont ca, dupa consumarea acestora, vom afla si avansul cu care va porni liderul in play-off. Inaintea acestei ultime runde, CSM Ceahlaul are un avans de 7 puncte, care s-ar reduce la 4 dupa injumatatire.

Cu o singura victorie la activ in retur, nepunand la socoteala si acel 3-0 consemnat la “masa verde” cu Steel-Man Targu Neamt, echipa retrasa din campionat, Bradu Borca isi propune la sfarsitul acestei saptamani sa sparga seria de trei remize consecutive, in conditiile in care Ceahlaul are o deplasare grea la Horia, acolo unde Bradu a pierdut doua puncte mari, iar Speranta Raucesti si-a cedat biletele de play-off in detrimentul formatiei conduse de Bogdan Gaucan.

Returul sezonului regular a inceput cu o infrangere dureroasa pentru Borca, 3-2 la Bicaz, urmata de victoria cu 2-1 in fata Raucestiului si trei remize consecutive: 1-1 v CSM Ceahlaul Piatra Neamt si un dublu 2-2 la Victoria Horia si Moldova Cordun.

Scurtul ragaz dintre sezonul regular si startul play-off-ului ar putea aduce pentru CS Bradu Borca intaririle de care are nevoie formatia ieseanului Florin Pintilii pentru animarea unui campionat condus autoritar de CSM Ceahlaul Piatra Neamt.

Bogdan Florea, Ionut Sarbu si Razvan Andrei au fost trimisi la Ion Creanga pentru a imparti dreptatea in Vointa Ion Creanga-CS Bradu Borca, observatorul intalnirii fiind desemnat domnul Marcel Mihalcea.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<