Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

CS Ciurea i-a administrat Unirii Scanteia o noua infrangere la scor

0 Comments 📁 Liga 4 🕔29.April 2018
CS Ciurea i-a administrat Unirii Scanteia o noua infrangere la scor

CS Ciurea a profitat din plin de criza de forma a Unirii Scanteia, combinata cu o sumedenie de absente in primul “11”, trecand la scor de tenis, 6-0, de formatia care ramane totusi pe pozitia a 5-a in clasament, ca urmare a rezultatului inregistrat la Tomesti intre “CS” si Stejarul Barnova (2-3).

Echipa lui Ciprian Baciu a beneficiat de ziua de gratie a lui Marius Manea, autor a unui gol si a nu mai putin de trei assist-uri.

Ciurea a inscris cate trei goluri per repriza, pe lista marcatorilor regasindu-se urmatorii jucatori: Marius Manea, Razvan Macovei (2), Nicusor Mertic, Razvan Danciu si Bogdan Apostu.

Echipa din apropierea Iasului reuseste astfel sa iasa din pasa proasta in care intrase dupa meciurile programate in compania primelor doua clasate, in timp ce Unirea Scanteia mai are drum lung pana sa redevina echipa din prima parte a sezonului, acum, cand ne aflam la mijlocul returului.

Programul celor doua formatii prevede confruntari pe teren propriu cu Stejarul Sinesti si, respectiv, Stejarul Barnova (duminica, 6 mai – Etapa 25).

FOTO: Filip Petrisor

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *