Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Meci util pentru Golaiesti, 5-3 cu Tutora, inaintea “sfertului” de Cupa Romaniei

0 Comments 📁 Liga 5 🕔29.April 2018
Meci util pentru Golaiesti, 5-3 cu Tutora, inaintea “sfertului” de Cupa Romaniei

Avantul Golaiesti si-a respectat statutul de mare favorita in fata lui AS Tutora si s-a impus, “acasa”, scor 5-3, la capatul unui joc in care Catalin Tamazlacaru, unul dintre principalii piloni ai echipei gazda, a avut multe de comentat cu privire la prestatia brigazi de arbitrii deplasate la Golaiesti.

Ne-au trimis doi copii de 16 ani la cele doua linii. Cei mai slabi arbitri intalniti de mine pana acum! Cat despre centralul Cotea, un mare ZERO si el! Doua dintre golurile oaspetilor au fost marcate din ofsaid…

Scorul la pauza a fost de 4-1, golurile invingatoarei fiind inscrise de Vasile Cojocaru, Cosmin Romascu, Valentin Negoita, Eduard Pandele si Ionut Negoita.

In apararea arbitrilor, Golaiestiul este recunoscut drept unul dintre cele mai grele terenuri la ora actuala. Presiunea este foarte mare atat pe arbitri, cat si pe adversari. Miercuri, cand se va disputa Avantul-Stejarul Sinesti (sferturi de finala Cupa Romaniei), Vlad Ciobanu va avea misiunea de a trimite un arbitru cu experienta, capabil sa gestioneze un nou rendez-vous Avantul-Stejarul. Anul trecut, Golaiestiul era eliminat, 4-1, de echipa condusa de Paul Paftala.

Cu acest nou succes purtat in Seria I a Ligii a 5-a, Avantul Golaiesti este foarte aproape de titlul de campioana, pentru al doilea an la rand!

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru: Constantin Cotea; arbitri asistenti: Iulian Macovei, Mario Rusu. Observator: Gheorghe Loghin.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *