Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Erbiceniul a trecut la scor de forfait de Motca

0 Comments 📁 Liga 4 🕔30.April 2018
Erbiceniul a trecut la scor de forfait de Motca

Flacara Erbiceni a invins-o pe ultima clasata, Vointa Motca, si se gandeste acum sa faca pasul spre semifinalele Cupei Romaniei, dar si la podiumul Ligii a 4-a, intr-o saptamana in care se va deplasa la Pascani (meci cu CSM II Pascani in “sferturile” Cupei Romaniei) si la Ruginoasa, pentru partida din cadrul etapei a 25-a. Erbiceni si Ruginoasa se bat pentru un loc pe podium, echipa lui Basascu avand nevoie de o victorie acolo pentru a-si egala la puncte adversara directa.

Revenind la meciul disputat ieri la Erbiceni, Marian Cretu, Corneliu Iordache si Gabriel Iuriciuc, cu un eurogol, au marcat in poarta Vointei. Oaspetii s-au prezentat in aceasta deplasare cu 5-6 jucatori pe fals, dintre care doi mijlocasi excelenti, care l-au incantat pe tehnicianul Flacarei.

Ocupanta locului 4 nu a putut miza pe Sebastian Carare (plecat in vacanta) si pe Vladut Mocanu, aflat la Ramnicu Valcea la “Cupa Boromir” cu selectionata Romaniei de minifotbal.

Componentii Flacarei aveau la acest meci o prima speciala pentru minim 10 goluri inscrise la poarta oaspetilor.

Maine, de la ora 11:00, Flacara Erbiceni intalneste echipa a doua a Pascaniului. Meciul face parte din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei. Miercuri, de la 17:00, sunt programate si celelalte dispute: Steaua Magica-Victoria Letcani, Avantul Golaiesti-Stejarul Sinesti si Moldova Cristesti-Unirea Mircesti.

FOTO: Andrei Luca

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *