Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica meciului Moldova Cristesti-Unirea Mircesti (miercuri, 17:00)

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔01.May 2018
Avancronica meciului Moldova Cristesti-Unirea Mircesti (miercuri, 17:00)

Cel mai tare meci din sferturile de finala ale Cupei Romaniei are loc, maine, la Cristesti, intre reprezentanta comunei in Liga a 4-a, Moldova Cristesti, si detinatoarea trofeului, Unirea Mircesti.

Mircestiul vede in Cupa Romaniei un refugiu pentru salvarea sezonului, dupa ce s-a inclinat in fata Letcaniului. Echipa de acum, cu Adrian Iosub pe banca, a fost construita pentru sezonul viitor. Cu cateva intariri in vara, aceasta urmeaza sa fie formula in care Unirea Mircesti va forta castigarea campionatului, cu un an inainte de alegerile locale.

De cealalta parte, Moldova Cristesti are in componenta un grup de jucatori trecuti pe la Iugani, pregatiti sa confirme asteptarile unei inclestari in care gazdele sunt privite cu sanse reale la avansarea in semifinale.

Se anunta a fi un meci aparent dezechilibrat, prin prisma locurilor ocupate in clasament,insar meciurile de Cupa au farmecul lor! Cristestiul nu are nimic de pierdut aici, ba dimpotriva! Daca vom castiga, vom egala cea mai buna performanta a echipei Cristesti in Cupa Romaniei.

Cred intr-un meci frumos, cu o echipa a Mircestiului valoroasa, in crestere de forma si care inca pastreaza sanse la campionat. Respectam tot ceea ce inseamna echipa adversa, in frunte cu domnul primar Antalut Petre, un om de fotbal si un caracter deosebit. Cunoastem in acelasi timp valoarea lotului, dar asta nu inseamna ca ne vom da la o parte. Speram ca parcursul din Cupa al echipei Moldova Cristesti sa nu se opreasca dupa acest joc!

Ciprian Bucovanu, Moldova Cristesti

FOTO: Mirel Craiu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *