Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Golaiestiul, pregatita sa elimine un nou cap de serie, dupa 6-3 cu Ruginoasa

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔01.May 2018
Golaiestiul, pregatita sa elimine un nou cap de serie, dupa 6-3 cu Ruginoasa

Avantul Golaiesti-Stejarul Sinesti este al doilea meci, din punct de vedere al atractivitatii, stabilit in urma tragerii la sorti pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei.

Golaiestiul are meritul de a fi eliminat una dintre favoritele competitiei, 6-3 impotriva Unirii Ruginoasa, in timp ce Stejarul Sinesti a dispus cu 2-1 de ASS Zimbru Boureni, intr-un meci jucat acum doua saptamani la Motca.

Sinestiul nu se simte deloc bine in campionat, iar o eventuala calificare in penultimul act al Cupei Romaniei ar putea reprezenta injectia de moral de care are atata nevoie Paul Paftala et co dupa 0-1 cu Barnova, miercuri intr-o restanta, si 0-4 impotriva Ruginoasei, duminica.

Dupa spusele fundasului Catalin Tamazlacaru, Golaiestiul s-a autodepasit in acest sezon, cand se afla pentru al doilea an consecutiv in fruntea clasamentului (si doar calculele matematice o fac sa nu fie declarata campioana), obtinand si biletele pentru sferturile Cupei.

Noi, ca echipa, ne-am depasit performantele din anii trecuti. Maine, intalnim o echipa foarte buna, care activeaza intr-un esalon superior noua. Ei sunt favoriti, dar noi ne vom juca sansa, aliniind cel mai bun “11” posibil. Cel mai bun sa învinga!

Catalin Tamazlacaru, Avantul Golaiesti

Cele doua formatii s-au intalnit si in precedenta editie a Cupei Romaniei, Sinestiul obtinand in primavara anului trecut o victorie convingatoare la Golaiesti, scor 4-1.

Ciprian Aelenei, Ionut Melinte si Tudor Cornea, toti arbitri de Liga a 3-a, formeaza brigada trimisa de Vlad Ciobanu la Golaiesti pentru a gestiona o confruntare dificila, care poate genera probleme in orice moment.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *