Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Tombola duminicapetarla #2

0 Comments 📁 Concursuri 🕔01.May 2018
Tombola duminicapetarla #2

LISTA PARTICIPANTI

Incepand cu data de 1 mai dam start unei noi serii de inscrieri pentru editia a doua a tombolei duminicapetarla. Luni a fost stabilit castigatorul celor 6 mingi oferite de Sportys Iasi, distribuitor autorizat de echipamente sportive Joma. Cateva ore mai tarziu, Razvan Bulancea, presedintele Flacarei Erbiceni, s-a prezentat in magazinul de pe strada 14 decembrie 1989 pentru a-si ridica premiul.

De aceasta data punem la bataie un set de 20 de perechi de jambiere Joma (foto), lista de mai sus fiind una fixa (25 de participanti), ca de altfel si pretul platit pentru fiecare numar/bilet cumparat (25 RON).

REGULAMENT

  1. Poate participa oricine, indiferent de judetul/tara in care se afla.
  2. Inscrierea se face contra-cost, participantii urmand sa primeasca un numar (de la 1 la 25) pentru fiecare inscriere realizata. Un participant poate cumpara mai multe numere, pe principiul “mai multe <bilete>, mai multe sanse de castig”. Lista persoanelor inscrise va fi actualizata in permanent
  3. Numar fix de participanti: 25. Suma: 25 RON. Plata se poate realiza prin transfer bancar (ING, 25 RON), Skrill (6 EUR) sau personal (25 RON).
  4. Tragerea la sorti se realizeaza direct pe site-ul random.org si va fi transmisa LIVE (Facebook), pentru mai multa transparenta.

In functie de feedback-ul primit, pe viitor avem in program si alte astfel de concursuri, cu premii constand in articole sportive (mingi, ghete, jambiere, sorturi, s.a.m.d.) din partea aceluiasi sponsor.

Share this article with friends

Similar Articles

Tombola duminicapetarla #7

Tombola duminicapetarla #7 (0)

TRAGEREA LA SORTI LISTA PARTICIPANTI Bogdan Dogaru 5 Ionut Morarasu 3 Iulian Morarasu 18 Bogdan Ghiarasim 6 Ana Savescu 4 Ionut Popa 12 Ionut Popa 17 Pavel Formagiu 14 CITY

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *