Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Danciu-GOL de Ciurea: 4 goluri si 3 puncte cu Stejarul Sinesti

2 Comments 📁 Liga 4 🕔06.May 2018
Danciu-GOL de Ciurea: 4 goluri si 3 puncte cu Stejarul Sinesti

CS Ciurea continua lupta umar la umar cu Stejarul Barnova, Steaua Magica si Moldova Cristesti pentru evitarea retrogradarii, obtinand astazi o victorie clara, 4-0, in fata Stejarului Sinesti, care, daca va continua in acest ritm, li se va alatura echipelor enumerate anterior.

Toate golurile echipei din Ciurea au fost marcate de Razvan Danciu

CUM S-AU MARCAT GOLURILE GAZDELOR

1-0: Lovitura libera din jumatatea gazdelor executa rapid peste apararea adversa, continuata cu un voleu frumos de pe 16 metri.

2-0: Pasa filtranta prin apararea adversa, Bogdan Busuioc scapa singur spre poarta si ii paseaza decisiv lui Danciu.

3-0: Jucatorii Sinestiului fac tarziu pasul la ofsaid, Danciu preia mingea de la mijlocul terenului si nu se mai opreste decat pana in poarta.

4-0: Interceptie Danciu, care profita de o greseala de pozitionare a portarului Stejarului si il executa printr-un sut cu exteriorul de la aproximativ 20 de metri. Mingea capata un efect neasteptat si cade direct in plasa, spre uimirea goalkeeperului oaspetilor.

Programul lui CS Ciurea este unul extrem de complicat, in conditiile in care prevede o deplasare la Victoria Letcani, miercuri, urmata de un alt duel greu pentru baietii lui Ciprian Baciu – Flacara Erbiceni (deplasare), pe 13 mai.

Share this article with friends

2 Comments

 1. 🕔 19:43, 06.May 2018

  Dudu

  Complicat ,dar după 13 mai vin 6 puncte verzi,in timp ce ceilalți trebuie sa le câștige,plus că Bârnova are meci direct cu Cristeștii,care la rândul lor mai au 3 meciuri de foc cu primele 3 clasate.

  reply comment
 2. 🕔 20:11, 06.May 2018

  Dudu

  Eu personal o vad scăpăta pe Ciurea ,cu puțin noroc de retrogradare.mai degrabă bălțați daca nu se trezesc,pot sa joace in toamna cu Tg fain!

  reply comment

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *