Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Fulgerul Tibanesti va reprezenta Seria I la barajul de promovare in Liga a 4-a

0 Comments 📁 Liga 5 🕔14.May 2018
Fulgerul Tibanesti va reprezenta Seria I la barajul de promovare in Liga a 4-a

Vointa Voinesti nu a rezistat decat o repriza in fata ocupantei locului secund din prima serie a Ligii a 5-a, Fulgerul Tibanesti, duminica, intr-un meci din cadrul penultimei etape a campionatului.

Tibanestiul a fost tinuta in sah in prima parte de o echipa gazda care a acuzat lipsa a trei titulari, in conditiile in care primul “11” al Voinestiului a inclus si un jucator de 16 ani.

Vointa a picat din punct de vedere fizic in partea a doua, apoi psihic, dupa ce a reusit contraperformanta de a incasa 4 goluri intr-un interval foarte scurt de timp (aproximativ 10 minute).

Daca avem norocul ca macar patru jucatori de baza sa se intoarca din strainatate, cred ca am promova fara probleme. Dar in aceste conditii, cu doar 5-6 jucatori capabili sa duca greul unor meciuri cu adversari din prima parte a clasamentului, este foarte greu sa castigi. Gresim nepermis de mult, iar adversarul speculeaza imediat!

Andrei Scafaru, capitan Vointa Voinesti

Paul Chetrosanu, autor al unei duble, Costelus Sacrieru, Claudiu Dragan si “Alex” au punctat pentru Fulgerul Tibanesti, care a pierdut cu lupta cu Avantul Golaiesti pentru castigarea campionatului, dar mai are o sansa la promovare la “barajul” ce se va organiza in perioada urmatoare intre ocupantele locurilor 2 din toate cele trei serii ale Ligii a 5-a, Iasi.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *