Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

AS Holboca forteaza podiumul in ultima etapa

0 Comments 📁 Liga 5 🕔18.May 2018
AS Holboca forteaza podiumul in ultima etapa

AS Holboca incearca sa revina pe ultima treapta a podiumului Seriei a II-a, duminica, de la ora 11:00, in deplasarea de la Viitorul Plugari, dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, a remizat cu ACS Sportul Studentesc si a fost depasita in clasament de Construct Press Gropnita.

Pentru a bifa acest obiectiv ce parea destul de indraznet la inceputul lunii aprilie, AS Holboca trebuie sa acumuleze cu un punct mai mult decat Gropnita in aceasta ultima runda a sezonului.

Rezultatele directe ii sunt favorabile Holbocai, dupa acel 5-0 consemnat la Tomesti in tur. Construct Press Gropnita a dispus de Holboca in retur doar cu 6-2.

In toata aceasta ecuatie ar putea interveni si Genotur Belcesti, echipa care are 3p asigurate la “masa verde” dupa retragerea Viitorului Braesti.

CLASAMENT LIGA 5, SERIA II: AS Poly 2014 (38p), Gloria Romanesti (37), Construct Press Gropnita (30), AS Holboca (29) si Genotur Belcesti (28).

Evolutiile Viitorului Plugari pe teren propriu au fost oscilante in aceasta primavara. Plugariul a cedat inexplicabil cu 0-6 in fata Movileniului, pentru ca apoi sa treaca cu 5-2 de Construct Press Gropnita.

In tur, AS Holboca realiza scorul etapei a 9-a cu Viitorul Plugari, 8-0.

FOTO: Andrei Arustei

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *