Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 5, Seria II – Etapa 18 | Vointa Bivolari-C. Press Gropnita

0 Comments 📁 Liga 5 🕔18.May 2018
Liga 5, Seria II – Etapa 18 | Vointa Bivolari-C. Press Gropnita

Vointa Bivolari si Construct Press Gropnita se intalnesc, duminica, de la ora 11:00, la Bivolari, pentru meciul care va incheia stagiunea si care prezinta o miza reala pentru oaspeti.

Gropnita s-a batut de-a lungul sezonului pentru pozitiile fruntase, insa rezultatele din aceasta primavara au indepartat echipa de locul care i-ar fi asigurat prezenta la barajul de promovare in Liga a 4-a. Mai mult, cu doua etape in urma, Construct Press a fost aruncata de pe podium de Holboca, pentru ca apoi sa revina ca urmare a remizei consemnate la Tomesti intre AS Holboca si ACS Sportul Studentesc.

De cealalta parte, Bivolariul se gaseste in situatia ingrata in care nu mai poate avansa in clasament nici macar printr-un succes categoric, neverosimil tinand cont de circumstantele unui final de sezon in care gazdele de duminica au intampinat deseori probleme in alcatuirea echipei. Lipsa de jucatori si de interes pentru sport, in general, sunt probleme comune semnalate de-a lungul anului de catre reprezentantii mai multor echipe de Liga a 5-a.

Gropnita a zdrobit Bivolariul in prima parte a campionatului, scor 9-4.

Ionel Anitoaei, Claudiu Mihai Georgian Cenusa si Ionut Apetrei sunt cei trei arbitri care vor oficia confruntarea de la Bivolari, supervizati de domnul Laurentiu Mihalcut.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *