Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 5, Seria I – Etapa 18 | AS Tutora – Vointa Voinesti

0 Comments 📁 Liga 5 🕔19.May 2018
Liga 5, Seria I – Etapa 18 | AS Tutora – Vointa Voinesti

Campionatul Ligii a 5-a, Seria I se va incheia duminica, 20 mai,  cu o serie de partide aparent lipsite de miza, dupa ce Avantul Golaiesti a devenit campioana cu o etapa in urma, iar Fulgerul Tibanesti 2016 a obtinut biletele pentru barajul de promovare in Liga a 4-a.

Ne indreptam spre mijlocul clasamentului, acolo unde gasim un grup compact format din trei echipe – AS Tutora (26p si un meci mai putin disputat), Vointa Voinesti (25) si Prutul Prisacani (24) – care se lupta pentru o clasare cat mai buna la final.

Prutul Prisacani are meci la Unirea Tibana, iar Vointa Voinesti cu Tutora in deplasare, dupa ce gazdele de duminica s-au impus in tur la scor de neprezentare.

Mergem la Tutora cu gandul la victorie, ca de fiecare data, desi deznodamantul partidelor din acest sezon nu ne-a fost de fiecare data favorabil. Din cate am inteles, ne asteapta un teren prost acolo, sper sa ne adaptam conditiilor de joc si sa incheiem victoriosi acest campionat!

Andrei Scafaru, capitan Vointa Voinesti

AS Tutora-Vointa Voinesti va fi condus la centru de Catalin Lamatic, ajutat la cele doua linii de Sabin Nechifor si Claudiu Buhus. Leonard Cananau va supraveghea activitatea celor trei arbitri.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *