Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Barajul de promovare in Liga a 4-a

0 Comments 📁 Liga 4, Liga 5 🕔25.May 2018
Barajul de promovare in Liga a 4-a

Campionatele celor trei serii ale Ligii a 5-a s-au incheiat, cu Avantul Golaiesti, AS Poly 2014 Iasi si Progresul Deleni sarbatorind promovarea directa in Liga a 4-a. A mai ramas un singur loc disponibil in Liga a 4-a, ocupantele locurilor secunde din fiecare serie urmand sa se bata pentru acesta.

Fulgerul Tibanesti 2016 (Seria I), Gloria Romanesti (Seria II) si Biruinta Miroslovesti (Seria III) se vor intalni in meciuri directe, conform urmatorului program:

Fulgerul Tibanesti 2016 – Gloria Romanesti (27 mai, ora 11:00 – teren Letcani)

Biruinta Miroslovesti – Fulgerul Tibanesti 2016 (3 iunie, ora 11:00 – teren Ruginoasa)

Gloria Romanesti – Biruinta Miroslovesti (10 iunie – teren Ruginoasa)

Echipa care va aduna cel mai mare punctaj in urma celor trei etape programate, va ocupa locul ramas disponibil in Liga a 4-a.

Gloria Romanesti participa pentru al doilea an consecutiv la baraj, dupa ce in vara anului trecut s-a inclinat in fata Moldovei Cristesti, intr-o serie de meciuri la care a participat si Prutul Prisacani.

Cu doar doua infrangeri inregistrate de-a lungul sezonului, ambele in fata campioanei Avantul Golaiesti, dispunand si de cativa jucatori interesanti in lot, cu experiente la un nivel superior Ligii a 5-a, Fulgerul Tibanesti pare sa aiba cele mai mari sanse la castigarea acestui baraj. Un rol foarte important in stabilirea echipei ce va accede in Liga a 4-a il va juca, bineinteles, puterea financiara a fiecarei echipe si dorinta de a trece la nivelul urmator.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *