Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Petrica Basascu s-a despartit de Erbiceni si isi cauta un nou angajament

1 Comment 📁 Liga 4 🕔07.June 2018
Petrica Basascu s-a despartit de Erbiceni si isi cauta un nou angajament

Incepand de astazi, Petrica Basascu nu mai este antrenorul Flacarei Erbiceni, finala Cupei Romaniei de ieri reprezentand ultimul sau joc pe banca Erbiceniului, formatie cu care a reusit o clasare in primele patru echipe ale campionatului, plus bonusul din Cupa, trofeu de care se putea apropia si mai mult daca Scrab nu reusea sa o readuca in avantaj pe Unirea Mircesti spre finalul timpului regulamentar.

La primul sau an ca antrenor in Liga a 4-a, Basascu are meritul de a fi co ndus singura echipa care a trecut de campioana en-titre la Iugani, 2-1, reusind ulterior si o alta premiera a sezonului 2017-2018, dupa ce Flacara Erbiceni a tinut-o in sah pe Victoria Letcani, acasa, 0-0, la capatul unui joc in care multi dintre cei care au fost prezenti pe Abator au recunoscut superioritatea Erbiceniului.

Un alt moment de referinta al sezonului il reprezinta partida de la Scanteia, cand Petrica Basascu a coborat in teren alaturi de baietii sai punandu-si semnatura pe o “dubla”. “Scarita” de la penalty-ul obtinut de Gabriel Iuriciuc va ramane si ea in memoria fanilor Flacarei Erbiceni, precum si sarbatoarea generata de victoria de la Iugani.

Probabil cea mai importanta calitate a antrenorului Basascu, pusa in lumina de evolutia jucatorilor Flacarei in finala Cupei Romaniei, o constituie apropierea acestuia de “copii”, asa cum ii place sa ii numeasca, si de modul in care reuseste sa ii faca pe acestia sa cedeze si ultimul strop de energie pentru el, pentru performantele echipei pe care o conduce.

Drumul jucatorului Petrica Basascu se incheie la Flacara Erbiceni, insa cel al antrenorului P. B. va continua din vara, potrivit spuselor sale, la o “echipa serioasa, care vrea performanta la nivel judetean si nu numai!”

Toate echipele care indeplinesc criteriile de mai sus, pot apela cu incredere la serviciile acestuia.

Share this article with friends

1 Comments

Write a Comment

<