Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Mircesti il pierde pe Catalin Scrab, transferat la campioana Vasluiului

0 Comments 📁 Liga 4 🕔10.July 2018
Unirea Mircesti il pierde pe Catalin Scrab, transferat la campioana Vasluiului

Campioana Vasluiului, Flacara Muntenii de Sus, se intareste prin aducerea unuia dintre cei mai importanti fotbalisti pe care ii da Liga a 4-a Iasi in momentul de fata. Catalin Scrab a ajuns la un acord cu, probabil, singura echipa vasluiana care avea puterea financiara de a reprezenta judetul in Liga a 3-a. Realitatea din teren, insa, i-a fost total potrivnica Munteniului, dupa un 0-6 sec (0-5 in deplasare, 0-1 pe teren propriu) cu ACS Somuz Falticeni.

Transferul lui Catalin Scrab la Flacara poate aduce plusul de care avea nevoie in atac echipa campioana pentru a-si semna revenirea in Liga a 3-a. Istoria fotbalistica a Munteniului este una bogata, echipa activand in trecut in “Divizia C”.

In sezonul recent incheiat, formatia condusa de fostul jucator de Liga 1, Gabriel Craciun, s-a bazat pe tineri talentati, care nu trecusera insa prin experienta unui baraj de promovare, precum Catalin Scrab, la Viitorul Targu Frumos, in acel 2-1 (1-1 in 90 de minute) cu o alta reprezenta a Sucevei, Bucovina Pojorita. Sau, si mai recent, barajul din vara anului trecut dintre Unirea Mircesti si Otelul Galati.

La echipa din Muntenii de Sus urmeaza sa ajunga in viitorul apropiat si alti jucatori, piata ieseana ramanand in continuare una deschisa.

DESPRE CATALIN SCRAB

Catalin Scrab poate fi utilizat pe posturile de mijlocas central sau ca al doilea atacant. A schimbat patru echipe in ultimele doua sezoane (Flacara Erbiceni, Unirea Mircesti – 2016/2017, respectiv Bradu Borca, Unirea Mircesti – 2017/2018) si nu se afla la primul contact cu Flacara Muntenii de Sus.

La al doilea retur petrecut in tricoul vicecampioanei Iasului, Unirea Mircesti, acesta a inscris peste 20 de goluri. Mai important decat atat,  s-a dovedit determinant in meciurile cu greutate, referindu-ma aici in principal la “dubla” cu Flacara Erbiceni.  Atacantul a anuntat revenirea Mircestiului in victoria din Copou cu echipa care se batea cu sanse la ocuparea unui loc pe podiumul Ligii a 4-a. Apoi, in finala Cupei Romaniei, “Goe” a trimis decisiv din lovitura libera pentru 2-1, intr-un meci care se apropia vertiginos de prelungiri.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<