Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Speranta Raucesti isi prezinta echipamentul pentru noul sezon intr-un amical cu CSM Pascani

0 Comments 📁 Liga 3, Liga 4, Stiri 🕔02.August 2018
Speranta Raucesti isi prezinta echipamentul pentru noul sezon intr-un amical cu CSM Pascani

Speranta Raucesti intalneste, maine, de la ora 18:00, pe stadionul “Cetate” din Targu Neamt, formatia de Liga a 3-a CSM Pascani, in cel de-al doilea test al verii pentru baietii lui Daniel Zavate. Duminica, Speranta s-a impus fara prea mari probleme in deplasarea de la Roznov, 7-4 cu Victoria Horia.

Cu aceasta ocazie, jucatorii Sperantei Raucesti se vor afisa pentru prima data in echipamentul Joma recent achizitionat prin intermediul proiectului finantat de Consiliul Judetean Neamt, “Speranta, cheia spre performanta”, care se va desfasura pe parcursul turului de campionat.

Speranta Raucesti-CSM Pascani va fi transmis in format livetext pe pagina oficiala a echipei nemtene, completat ulterior cu o cronica aferenta, materiale video si un album foto complet.

DESPRE CSM PASCANI

CSM Pascani a fost preluata in aceasta vara de Florin Croitoru, antrenorul care a castigat la pas Liga a 4-a ieseana in fata Unirii Mircesti si a Unirii Ruginoasa. Acesta nu a venit singur la Pascani, aducandu-si alaturi o buna parte din copiii cu care a facut pasul spre fotbalul profesionist (Liga 5 – Steaua Magica, Liga 4 – Steaua Magica, AS Victoria Letcani, Liga 3 – CSM Pascani).

Pana la jocul cu Speranta Raucesti, pascanenii vor avea bifate 5 meciuri de pregatire, primdivizionarele FC Botosani si Poli Iasi fiind cei mai tari adversari intalniti. Pascaniul a dat piept, de asemenea, cu CSM Roman si cu echipa a doua a Botosaniului (foarte probabila colega de serie).

Elevii lui Florin Croitoru, care se afla de o saptamana in cantonamentul de la Piatra Neamt, au programate, vineri, doua partide amicale: FC Botosani II (10:00) si Speranta Raucesti (18:00).

Meciul de Cupa Romaniei, contand pentru primul tur, a fost sacrificat de pascaneni. CSM a cedat la scor de neprezentare pe terenul sucevenilor de la CSO Viitorul Liteni, rezultatul venind pe fondul utilizarii tinerilor componenti ai CSM II Pascani (Liga 5, Iasi).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *