Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Noul sezon al Ligii a 4-a, Iasi debuteaza cu derby-ul principalelor candidate la castigarea titlului de campioana

0 Comments 📁 Liga 4 🕔04.August 2018
Noul sezon al Ligii a 4-a, Iasi debuteaza cu derby-ul principalelor candidate la castigarea titlului de campioana

Unirea Ruginoasa-Unirea Mircesti, programat pe 19 august, este meciul care va da startul sezonului 2018/19 al Ligii a 4-a iesene. Cele doua formatii s-au ciocnit devreme, in etapa a doua, si in editia precedenta, tot la Ruginoasa, intr-un meci incheiat fara gol.

Adunarea Generala Extraordinara a AJF Iasi

Primarul comunei Ruginoasa si totodata principalul sustinator al echipei locale, domnul Danut Nechifor (foto), a fost ales reprezentant al echipelor de Liga a 4-a, in locul regretatului Gheorghe Pricope.

Copiii de la Steaua Magica vor evolua incepand din aceasta vara sub culorile clubului de Liga a 3-a, Stiinta Miroslava, care isi reinfiinteaza echipa a doua. Steaua Magica a devenit astfel Stiinta Miroslava II si, la fel cum s-a intamplat anul trecut, poate incurca si se poate incurca de oricine in viitorul campionat.

Atacantul Flacarei Erbiceni si, ulterior, al Unirii Ruginoasa, Cristi Ungureanu, a fost premiat de AJF Iasi pentru performanta de a fi incheiat sezonul 2017/18 cu peste 30 de goluri inscrise.

Pentru a nu se mai confrunta pe viitor cu situatii jenante de genul celei in care s-a gasit in aceasta vara – singurul AJF din regiunea Nord-Est fara reprezentanta la baraj – forul iesean le recomanda membrilor afiliati sa depuna documentele necesare pentru a obtine Certificatul de Identitate Sportiva (CIS). Campioanele, indiferent ca vorbim despre Liga a 4-a sau a 5-a, nu vor avea drept de promovare in urmatorii 3 ani daca nu se vor conforma.

Doar 5 componente ale Ligii a 4-a, Iasi au CIS in momentul de fata.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<