Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Iasi – Etapa a 2-a: CS Tomesti-Unirea Ruginoasa

0 Comments 📁 Liga 4 🕔24.August 2018
Liga 4, Iasi – Etapa a 2-a: CS Tomesti-Unirea Ruginoasa

Startul infernal de sezon al Unirii Ruginoasa continua, duminica, cu deplasarea de la CS Tomesti, dupa ce alb-albastrii au pierdut doua puncte in derby-ul inaugural cu Unirea Mircesti (2-2).

Se anunta un nou test dificil pentru echipa lui Costel Cerneutanu, in conditiile in care se va juca la o temperatura foarte ridicata (40+ de grade Celsius), iar oaspetii intalnirii se confrunta cu probleme de lot. Fundasii Cosmin Ungureanu (ciupitura de menisc) si Vladut Alexa (ruptura musculara) nu vor intra in calculele antrenorului Unirii, in timp ce fundasul Madalin Calmatui si mijlocasul Adrian Caragea, de asemenea “tamponati” in derby, ar putea ingrosa lista indisponibililor de la Ruginoasa.

Ca si in partida de saptamana trecuta, Ruginoasa intalneste un adversar cu o medie de varsta inferioara in posturile cheie, deci jucatori dispusi sa alerge mai mult, in ideea de a face uitata infrangerea din prima etapa de la Barnova (1-2).

Tomestiul si-a conturat lotul cu putin timp inainte de startul sezonului prin aducerea unor jucatori tineri pe care profesorul Dorel Stafie va cauta sa ii omogenizeze intr-un timp cat mai scurt. Florin Larion, Rares Peptanaru, Vladut Mocanu, campion cu Letcani in editia precedenta de campionat, Marian Iftodi si Florin Ocneanu sunt cei cinci jucatori legimitati de CS Tomesti si prezentati pe pagina oficiala de Facebook a clubului.

In ciuda unor discutii avute dupa prima etapa, in care experimentatii jucatorii ai Unirii solicitau o devansare a acestui duel, CS Tomesti-Unirea Ruginoasa se va disputa pe terenul sintetic din Tomesti, duminica, 26 august, cu incepere de la ora 12:00.

INTALNIRI DIRECTE TOMESTI-RUGINOASA

Cele doua formatii s-au confruntat si in presezon, Ruginoasa avand castig de cauza, 4-2, dupa a a trecut de Tomesti in finala Cupei Sportys. Anul trecut, Ruginoasa invingea cu 3-1 in tur, pentru ca in ultima etapa sa remizeze, 1-1, pe covorul sintetic de la Tomesti.

BRIGADA DE ARBITRI

Valentin Lungu, Iulian Contofan si George Macovei, toti din Iasi,sunt arbitrii delegati la acest joc, prestatia celor trei urmand a fi analizata de pe margine de catre observatorul Viorel Coman, de asemenea din Iasi.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<