Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Viitorul 2014 Halaucesti leaga doua victorii consecutive

0 Comments 📁 Liga 5 🕔26.August 2018
Viitorul 2014 Halaucesti leaga doua victorii consecutive

Succesul purtat in prima etapa, 4-2 la Tatarusi, nu a fost unul intamplator pentru echipa lui Marius Gavrilescu, care a reusit sa puna mana si pe cele 3 puncte din duelul direct Vointa Motca. Adversarul intalnit astazi de Halaucesti a refuzat cu putin timp in urma invitatia AJF Iasi de a participa in campionatul Ligii a 4-a, astfel ajungandu-se ca Romanesti sa ocupe locul ramas liber.

A fost primul joc in care componentii Viitorului au avut ocazia sa imbrace noul echipament, galben-negru, oferit de catre Gabriel Bellon. Acesta are o afacere deschisa in Germania, ajutand echipa din Halaucesti si in sezonul precedent.

EVOLUTIA SCORULUI – MARCATORI

0-1, 1-1 (pauza), 3-1, 3-2

Golurile formatiei din Halaucesti au fost semnate de Constantin Moisii, autor al unei duble, si Adrian Omusoru.

Scorul la pauza a fost 1-1, iar golul prin care Motca s-a apropiat de Viitorul a venit undeva pe final, ca o consecinta a relaxarii aparute in jocul gazdelor. Motca evolua in “10” la acel moment, dupa ce arbitrul Razvan Tomozei a eliminat un om de-al Vointei.

Biruinta Miroslovesti (11-3), Spicul Helesteni (7-2) si Viitorul 2014 Halaucesti (7-4) sunt cele trei formatii care au acumulat maximum de puncte dupa consumarea primelor doua etape ale campionatului Ligii 5, Seria III.

In dese randuri nemultumit de brigazile de arbitri desemnate sa conduca partidele Halaucestiului, Marius Gavrilescu a declarat la final: “Cred ca e prima brigada ca lumea pe care am primit-o de cand am inceput. Tot timpul trebuia sa fie ba un incepator, ba unul care nu avea nicio treaba. Azi am simtit ca a meritat sa platesc!”

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Razvan Tomozei; arbitri asistenti: Mihai Adrian Petrovici, Mirel Craiu. Observator: Laurentiu Chiriac.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *