Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Speranta Raucesti, la ultimul test dinaintea inceperii campionatului Ligii a 4-a, Neamt

0 Comments 📁 Stiri 🕔01.September 2018
Speranta Raucesti, la ultimul test dinaintea inceperii campionatului Ligii a 4-a, Neamt

Speranta Raucesti intalneste, maine, incepand cu ora 11:00, la Targu Neamt, Ozana, in ceea ce va fi ultimul joc amical al verii pentru echipa condusa de Daniel Zavate. Saptamana trecuta, cele doua formatii au remizat, scor 3-3, la capatul unei dispute in care gazdele de la Ozana au avut 1-0 si, ulterior, 3-1.

Duelul de maine reprezinta pentru antrenorii celor doua formatii o buna oportunitate de a efectua ultimele reglaje, in conditiile in care tehnicianul Sperantei a dat de inteles inaintea jocului ca si-a acoperit in mare parte gaurile din lot. Vorbim aici despre un atacant, respectiv un mijlocas central.

Anuntul venirii lui Sergiu Matei si a lui Ionut Panainte, “semnati” intre timp de vicecampioana Iasului, Unirea Mircesti, l-a facut de aceasta data pe Zavate precaut in a anunta public numele jucatorilor care urmeaza sa aduca plusul de care au nevoie galben-negrii pentru a duce o lupta umar la umar cu principala favorita la titlu, Bradu Borca.

Ozana Targu Neamt a reusit in timp record incropirea unui lot cu care sa se bata la calificarea in play-off si merita urmarita pe viitor, intr-un sezon 2018/2019 care va debuta la sfarsitul saptamanii viitoare.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *