Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa renaste prin sclipirile lui Stefan Florea

0 Comments 📁 Liga 4 🕔16.September 2018
Ruginoasa renaste prin sclipirile lui Stefan Florea

Unirea Ruginoasa a obtinut prima victorie de pe teren propriu a sezonului, 4-1 (2-0) in fata fostei campioane Victoria Letcani, cu ajutorul celui mai important jucator de camp ramas in lotul condus de Costel Cerneutanu, Stefan Florea.

Mijlocasul ofensiv al alb-albastrilor a marcat doua goluri pentru Unirea, ajungand astfel la 5 reusite in tot atatea etape scurse din Liga a 4-a ieseana. “Dubla” in deplasarea de la Tomesti, gol la Scanteia, etapa trecuta, si o noua “dubla”, astazi, acestea ar fi realizarile lui “Florica”, dupa un penalty scos si in derby-ul din prima etapa cu Unirea Mircesti.

Ruginoasa a intrat cu 2-0 la vestiare gratie lui Florea, al carui sut periculos a fost deviat de Constantin Sanescu si creditat ca autogol de catre centralul Razvan Tomozei. Ulterior, Florea a creat si penalty-ul din care gazdele si-au dublat avantajul.

Letcaniul a raspuns in partea a doua, 2-1 (Daniel Caliniuc), insa acelasi Florea avea sa refaca diferenta printr-o executie cu bolta, spre coltul lung, din lovitura libera de pe partea stanga de atac.

Pe lista marcatorilor si-a facut loc si Teodor Ignea, atacantul Ruginoasei stabilind scorul final pe un contraatac. Unirea Ruginoasa se bucura in continuare un program aparent accesibil pana la mijlocul lunii octombrie, atunci cand isi va da intalnire cu liderul clasamentului, Moldova Cristesti.

CELE DOUA ECHIPE

Unirea Ruginoasa: Dulcianu, C. Ungureanu, Davidoaia, Aostacioae, Cojocaru, Olarasu, Vl. Tibulca, G. Ungureanu, Raianu, Florea, Ignea

Rezerve: Serediuc, Dulhac, Pintilii, Serban, Mircia, Ilioaia, Hamciuc

Victoria Letcani: Munteanu, Vl Stan, Al Stan, Ciorap, Chiril Arama, Roiu, Matcaboja, Caliniuc, Dranceanu, Sanescu, Ieniceru

Rezerve: Corozel, C. Irimita, Ispir, Sticlariu, Cosofret, D. Irimita, Eftimie

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru: Razvan Tomozei; arbitri asistenti: Bogdan Gabriel Ciumala, Ionut Mitu. Observator: Florin Mozolea.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *