Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa obtine un nou succes in campionat si tine aproape de podium

2 Comments 📁 Liga 4 🕔30.September 2018
Ruginoasa obtine un nou succes in campionat si tine aproape de podium

Unirea Ruginoasa si-a respectat statutul de favorita in fata Gloriei Baltati si a obtinut alte 3 puncte in urma disputarii etapei a 7-a a Ligii a 4-a, Iasi. Formatia antrenata de Costel Cerneutanu a trecut la limita, scor 2-1, de Baltati, toate cele trei goluri fiind marcate in prima parte.

Florin Pintilii, jucator venit la Ruginoasa cu doar cateva saptamani in urma, a fost omul decisiv pentru “alb-albastri”, marcand in doua randuri din actiune.

Pentru Baltati a marcat Alexandrescu cu un sut din marginea careului de 16 metri. A fost o executie curata ce nu i-a lasat loc de raspuns experimentatului Marius Dulcianu.

In ciuda faptului ca repriza a doua a fost una deosebit de interesanta prin prisma ocaziilor inregistrate la cele doua portii, pe fondul unui joc bazat pe contre, scorul a ramas cel stabilit la finalul primelor 45 de minute.

Pintilii putea realiza hat-trick-ul daca reusea sa converteasca macar una dintre cele doua situatii clare avute la poarta oaspetilor.

Astfel, Ruginoasa leaga a treia victorie la rand si nu concepe un alt deznodamant, duminica viitoare, in fieful ultimei clasate, AS Poly 2014 Iasi.

CELE DOUA ECHIPE

Unirea Ruginoasa: Dulcianu – Davidoaia, Hamciuc, Ignea, Ungureanu, Tibulca, Florea, Raianu, Olarasu, G. Ungureanu, Pintilii.

Rezerve: Serediuc, Aostacioae, Ilioaia, Mircia, Cojocaru, Dulhac, Serban

Gloria Baltati: Mocanu, Teslic, Ciobanu, Bucataru, Nicuta, Gimbuta, Alexandrescu, Hlihor, Paulet, Moldovanu, Asofiei

Rezerve: Ailiesei, Apostol, Tirziu, Chirila, Timofte, Popa

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Sebastian Spaiuc; arbitri asistenti: Razvan Rusu, Sabin Nechifor. Observator: Tiberiu Stefanescu.

FOTO: Arhiva

Share this article with friends

2 Comments

 1. 🕔 20:36, 04.October 2018

  Serban

  Aoleu numai de Rugionasa scrii pe bune..Un nou scuces…mai aporape de podium.da scrie si tu ca de cand a inceput camiponatul, Moldova Cristesti a fost lider etapa de etapa.Echipa care a promovat acu un an. Echipa care nu are nicio infrangere in 7 etapte.. tot atata le slavesti pe restul..daca tot faci o treaba fa-o intr-o maniera in care sa multumesti suporterii tuturor echiperlor, pai?! Mie imi place cum scrii,te urmaresc da m-am tot saturat sa aud numai de Rugionasa in posturile tale. A avut gloria ei ca echipa,acuma altele. mai scrie si de clasament.Multumesc pentru atentie!

  reply comment
  • 🕔 6:12, 05.October 2018

   admin AUTHOR

   Te las pe tine sa scrii despre ei 😉 Sau, eventual, sa intri pe pagina lor si sa citesti absolut toate informatiile care ti se ofera etapa dupa etapa. Succes! 🙂

   reply comment

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *