Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Copiii din Ruginoasa debuteaza, sambata, in Cupa Satelor

0 Comments 📁 Stiri 🕔11.October 2018
Copiii din Ruginoasa debuteaza, sambata, in Cupa Satelor

Comuna Ruginoasa debuteaza, sambata, 13 octombrie, de la ora 11:00, in cea mai recenta competitie infiintata de Federatia Romana de Fotbal in cadrul sectorului juvenil.

Faza judeteana a “Cupei satelor” aduna la start peste 40 de formatii, impartite in grupe de cate 4 (sau 5, cazul GRUPEI D). Modul de desfasurare a intrecerii prevede 6 etape, fiecare cu fiecare, partidele intinzandu-se pe parcursul a doua reprize cate 15 minute fiecare.

Unirea Ruginoasa a fost repartizata in Grupa I a competitiei si este cotata cu prima sansa la castigarea acesteia, dat fiind faptul ca in componenta echipei au fost inclusi si trei jucatori valorosi cu rezultate bune in cadrul campionatelor judetene organizate de AJF Iasi. Helesteni, Bals si Sinesti sunt celelalte trei comune distribuite in Grupa I.

Primele trei etape se desfasoara la baza sportiva Ruginoasa la finalul acestei saptamani, sambata, dupa urmatorul program:

11:00 Comuna Ruginoasa-Comuna Bals
11:45 Comuna Helesteni-Comuna Sinesti
12:30 Comuna Sinesti-Comuna Ruginoasa
13:15 Comuna Bals-Comuna Helesteni
14:00 Comuna Ruginoasa-Comuna Helesteni
14:45 Comuna Sinesti-Comuna Bals

LOTUL COMUNEI RUGINOASA

Jucatori: Constantin Iulian CURCA, Catalin Gabriel AXINIA, Denis Ionut PANCIUC, Marian CONDAC, Dan Ovidiu NECHIFOR, Denis Marian TARABOI, Valentin Alin BOSTAN, Eduard TOMA, Emanuel Florin MOCANU, Robert Constantin MIHALCEA, Petrica Daniel NASTASE, Octavian Iulian TARABOI, Casian Ionut TIGATA.

Staff: profesor coordonator Cosmin UNGUREANU, Costel CERNEUTANU (foto)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *