Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Victorie clara a iesenilor de la LPS, conturata in repriza a doua

0 Comments 📁 Stiri 🕔13.October 2018
Victorie clara a iesenilor de la LPS, conturata in repriza a doua

LPS Iasi a dispus de LPS Roman, sambata, scor 6-1, intr-un meci din cadrul etapei a 3-a a Campionatului National U17. Diferenta mare de scor in favoarea elevilor lui Dorel Stafie s-a conturat in partea secunda, dupa ce pauza le-a gasit pe cele doua formatii despartite de un singur gol, marcat de capitanul Armand Turcu (21′) din penalty.

La randul lor, romascanii au irosit doua situatii bune de a egala, bara opunandu-se la un moment dat pentru un 1-0 fragil la pauza.

Imediat dupa reluare, iesenii si-au dublat avantajul prin Bejan (42′), pentru ca apoi Asandului (52′) sa inscrie pentru 3-0 din assist-ul lui Turcu.

Cinci minute mai tarziu, Bejan a realizat dubla.

In aceste circumstante, oaspetii au fost nevoiti sa se multumeasca cu faptul ca au marcat cel mai frumos gol al partidei, ducand scorul la 4-1. Un sut direct in vinclu, la care al doilea portar al LPS Iasi, introdus pe parcurs, nu a putut sa mai intervina.

Mocanu (78′) si Ciurca (pen 80′) au completat “setul”, punand capat unei reprize foarte bune in care iesenii au fost mai proaspeti si au reusit sa isi tina aproape in permanenta adversarul sub presiune.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *