Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Flacara Erbiceni bate Miroslava 2 si urca in fotoliul de lider

0 Comments 📁 Liga 4 🕔14.October 2018
Flacara Erbiceni bate Miroslava 2 si urca in fotoliul de lider

Flacara Erbiceni s-a impus la scor de neprezentare in deplasarea de la Stiinta Miroslava 2 si a profitat de infrangerea Cristestiului la Ruginoasa, urcand pe prima pozitie in clasamentul Ligii a 4-a. Nu este pentru prima data cand formatia lui Petrica Basascu se afla in aceasta postura, Cristesti si Erbiceni mergand cap la cap etape bune, interval de timp in care diferenta se facea la golaveraj.

Acum, Flacara Erbiceni (23p) si Moldova Cristesti (22p) sunt despartite de un punct, cu mentiunea ca liderul beneficiaza de cea mai buna aparare din campionat.

Erbiceniul a intrat cu 2-0 la pauza, dupa ce stoperul Ionut Besleaga a finalizat cu gol o lovitura de la coltul terenului.

Apoi, Ioan Parlog a scapat singur cu portarul advers, la un balon ce a depasit in aer defensiva Miroslavei, si l-a judecat pe acesta, dubland avantajul echipei oaspete.

Scorul final a fost stabilit de acelasi Parlog, atacant ce nu a dezamagit din momentul in care a fost imprumutat aici de Viitorul Harlau.

FLACARA ERBICENI: Razvan Daniliuc, Bogdan Grosu, Ionut Besleaga, Robert Gucianu, Radu Stefan, Bogdan Munteanu, Sebastian Carare, Codrin Chelaru, Vlad Mocanu, Adrian Curcudel, Ioan Parlog.

Rezerve: Stefan Balan, Sergiu Bura, Vlad Dabija, Tabac Marian, Remus

Suntem bucurosi ca am trecut pe primul loc, acest rezultat fiind doar rodul muncii staff-ului tehnic si al jucatorilor care trateaza fiecare meci cu seriozitate maxima. Un alt aspect important pe care as dori sa il subliniez este acela ca am pastrat nucleul de jucatori cu care am atacat pozitiile fruntase in sezonul precedent, fapt care ne asigura un plus de omogenitate, desi i-am pierdut pe Iordache, Cretu si Ciobotaru. Etapa viitoare ne asteapta un meci dificil la Scanteia, insa sunt convins ca baietii vor obtine o noua victorie, avand de partea lor moralul echipei de pe locul 1. Multumim domnului Dumitru Rotaru si domnului Primar Ionel Lungu pentru sprijin. Hai, Flacara!

Razvan Gabriel Bulancea – oficial Flacara Erbiceni

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Cosmin Roman; arbitri asistenti: Ana Puscasu, Paul Cojocaru. Observator: Petronela Anitoaei.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *