Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa obtine prima victorie mare a sezonului si schimba liderul in Liga a 4-a ieseana

0 Comments 📁 Liga 4 🕔14.October 2018
Ruginoasa obtine prima victorie mare a sezonului si schimba liderul in Liga a 4-a ieseana

Unirea Ruginoasa i-a furnizat Moldovei Cristesti prima infrangere a sezonului, scor 2-0, intr-o etapa la finalul careia Flacara Erbiceni a urcat pe prima pozitie a clasamentului Ligii a 4-a, Iasi. Fostul jucator al Erbiceniului, Mirel Aostacioae, si Teodor Ignea au inscris pentru formatia lui Costel Cerneutanu, iar capitanul Dulcianu le-a interzis oaspetilor dreptul de a visa macar la un rezultat de egalitate, parand o lovitura de pedeapsa acordata de arbitrul Vlad Baban.

Pe fondul unei posesii superioare a Cristestiului, Unirea Ruginoasa si-a asigurat un avantaj fragil la pauza, 1-0, prin Mirel Aostacioae, care a deschis scorul din pasa lui Ungureanu.

Pe langa acest moment la poarta lui Nacuta, “alb-albastrii” si-au mai trecut in cont si o bara.

Dominarea teritoriala a Moldovei a devenit si mai clara in actul secund, cand gazdele au petrecut o mare parte din timp in propria jumatate.

Cand a venit momentul sa iasa de sub presiune, capitanul Marius Dulcianu l-a lansat cu o pasa lunga, din degajare, pe Stefan Florea, care a intors un aparator advers si i-a trimis lui Teodor Ignea pentru 2-0.

Spre final, omul in jurul caruia s-a cladit RUGINOASA 2.0, Marius Dulcianu, a parat penalty-ul executat de un jucator alaturi de care a aparat culorile Unirii in trecut, Radu Dan, si astfel s-a scris istoria acestui prim succes obtinut de “alb-albastri” dupa plecarea lui Cristi Ungureanu et co.

Acest rezultat comprima si mai mult topul clasamentului Ligii a 4-a iesene, in conditiile in care nu mai putin de 5 formatii s-au strans intr-un interval de tot atatea puncte: Flacara Erbiceni (23), Moldova Cristesti (22), Unirea Ruginoasa (20), Unirea Mircesti (19) si Stejarul Barnova (18).

CELE DOUA ECHIPE

Unirea Ruginoasa: Dulcianu, Davidoaia, C. Ungureanu, Aostacioae, Tibulca, Ilioaia, Hamciuc, Florea, G. Ungureanu, Olarasu, Ignea

Rezerve: Tudosca, Pintilii, Mircia, Cojocaru, Gramatic, Raianu

Moldova Cristesti: Nacuta, Harbuzaru, Boteanu, Atanasoaie, Fomin, Bucovanu, Nenita, Morosanu, Dandu, Cojocaru, Radu Dan

Rezerve: Niculaiciuc, Iordache, Nemtanu, Grumazescu, R. Stefan, Moglan

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Vlad Ciobanu; arbitri asistenti: Tudor Cornea, Adrian Condurache. Observator: Viorel Coman.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *