Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Iasi – Etapa 10: Gloria Romanesti-Unirea Ruginoasa

0 Comments 📁 Liga 4 🕔19.October 2018
Liga 4, Iasi – Etapa 10: Gloria Romanesti-Unirea Ruginoasa

Unirea Ruginoasa se va deplasa la sfarsitul acestei saptamani la Romanesti pentru partida cu Gloria, care ca avea loc duminica, pe stadionul “National Arena” din localitate, cu incepere de la ora 12:00.

“Alb-albastrii” condusi de Costel Cerneutanu vin dupa un rezultat mare obtinut acasa in compania fostului lider al clasamentului, Moldova Cristesti. De acest nume se leaga si cea mai notabila performanta a gazdelor de duminica, Romanestiul remizand cu Cristesti, scor 1-1, in urma cu trei etape.

Altfel, Gloria Romanesti se afla undeva in subsolul clasamentului Ligii a 4-a, dar la o distanta aproape insesizabila (3p) de Gloria Baltati, ocupanta locului 6. Gloria Romanesti-Gloria Baltati 1-0 si AS Poly 2014 Iasi-Gloria Romanesti 4-6 constituie cele doua succese purtate de Romanesti in actuala editie de campionat.

Altfel, pentru Ruginoasa se anunta un meci greu aici, in conditiile in care Stefan Florea a plecat in strainatate si nu va mai face parte din lotul oaspetilor o buna perioada de timp. De mentionat si faptul ca pe acest teren a fost foarte aproape sa se impiedice, in debutul sezonului, si actualul lider, Flacara Erbiceni (scor final 2-3).

AS Poly 2014 Iasi-Progresul Deleni, Moldova Cristesti-Viitorul Harlau, Stejarul Barnova-Stiinta Miroslava 2, Gloria Baltati-Stejarul Sinesti, CS Ciurea-Unirea Mircesti, Victoria Letcani-CS Tomesti si Unirea Scanteia-Flacara Erbiceni sunt partidele care vin in completarea tabloului etapei a 10-a din cadrul campionatului Ligii a 4-a, Iasi.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Gabriel Mihuleac; arbitri asistenti: Vladut Hriscu, George Macovei. Observator: Tiberiu Stefanescu.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<