Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Neamt – Etapa 7: Moldova Cordun-Speranta Raucesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔20.October 2018
Liga 4, Neamt – Etapa 7: Moldova Cordun-Speranta Raucesti

Liderul Ligii a 4-a Neamt se va deplasa la sfarsitul acestei saptamani la Cordun, adversar de care a dispus in etapa a doua a turului I cu scorul de 3-1. Bogdan Botezatu (foto), cu o “dubla”, si Andrei Apostol au contribuit la prima victorie in fata Cordunului, oaspetii punctand prin Atodiresei.

Moldova Cordun (3p) si Energia Pangarati (0p) sunt ultimele doua echipe din clasamentul la zi, fiind in acelasi timp scoase din calculele pentru play-off-ului, acolo unde le gasim pe Raucesti (15p), Borca (15), Ozana Tg Neamt (10) si Horia (10).

Speranta Raucesti nu il va avea la acest meci pe antrenorul Daniel Zavate, locul acestuia urmand sa fie suplinit de catre Florin Dascalescu. In linia de mijloc va reveni insa Edy Grigoras, jucator care a fost nevoit sa stea doua etape pe bara din cauza unui cartonas rosu incasat in derby-ul cu Bradu Borca.

O realizare si un moment comic consumat in partida precedenta dintre Speranta Raucesti si Moldova Cordun:

Moldova Cordun-Speranta Raucesti va fi transmis in format LIVETEXT pe pagina oficiala de Facebook a Sperantei Raucesti, maine, incepand cu ora 11:00.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Daniel Luta; arbitri asistenti: Alexandru Iftime, Vlad Parfeni. Observator: George Ciprian Gheorghe. Toti sunt din Piatra Neamt.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *