Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa evita infrangerea in prelungiri, 1-1 la Romanesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔21.October 2018
Ruginoasa evita infrangerea in prelungiri, 1-1 la Romanesti

Unirea Ruginoasa si-a intrerupt seria de cinci victorii consecutive, care a culminat cu succesul din etapa precedenta impotriva Cristestiului, incheind la egalitate, 1-1, partida din deplasare cu Gloria Romanesti, pe un teren unde primele doua clasate s-au confruntat cu probleme: Gloria Romanesti-Flacara Erbiceni 2-3 (Etapa 1) si Gloria Romanesti-Moldova Cristesti 1-1 (Etapa 7).

Acest rezultat, venit pe fondul victoriei clare a Mircestiului la Ciurea, urca vicecampioana pe podium – Erbiceni 26p, Cristesti 25 si Mircesti 22.

Egalul a fost obtinut cu greu de “alb-albastri”, in prelungiri, la una dintre putinele ocazii avute de Ruginoasa. Vlad Tibulca a inscris pentru 1-1 si a evitat infrangerea, intr-un meci in care Marius Dulcianu a fost serios intrebuintat.

Veteranul din poarta Ruginoasei a fost nevoit sa se recunoasca invins in prima parte, cand gazdele au scapat spre poarta sa, iar mingea blocata initial de acesta a fost interceptata de un Vlad Ionut Stegariu si astfel s-a facut 1-0.

Eforturile lui Dulcianu de a mentine acest avantaj minim in dreptul nou-promovatei Gloria Romanesti si-au gasit raspunsul in prelungiri, cand Vlad Tibulca a inscris din marginea careului advers pentru 1-1.

In urmatoarele etape, Unirea Ruginoasa are programate doua jocuri la rand pe teren propriu: Stejarul Barnova (Etapa 11) si Stiinta Miroslava 2 (Etapa 12).

CELE DOUA ECHIPE

Gloria Romanesti: Ilincaru, Vrinceanu, Aftanase, Moga, Ionesei, Sin, Iancu, Albesteanu, Patrascu, Calin, Stegariu

Rezerve: Mardare, Al. Stegariu, Puscasu, Caruntu

Unirea Ruginoasa: Dulcianu, C. Ungureanu, Ilioaia, Hamciuc, Aostacioae, G. Ungureanu, Olarasu, Davidoaia, Ignea, Pintilii, Gramatic

Rezerve: Serediuc, Mircia, G. Tibulca, Vl. Tibulca, Raianu, Dulhac

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Gabriel Mihuleac; arbitri asistenti: Vladut Hriscu, George Macovei. Observator: Tiberiu Stefanescu.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *