Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Speranta Raucesti, victorie scontata la Cordun

0 Comments 📁 Liga 4 🕔21.October 2018
Speranta Raucesti, victorie scontata la Cordun

Speranta Raucesti a dispus in deplasare de Moldova Cordun, scor 4-1, si s-a detasat in fruntea clasamentului Ligii a 4-a, Neamt, dupa remiza inregistrata la Horia intre echipa din localitate si “umbra” liderului, Bradu Borca (scor 3-3).

Raucestiul a avut nevoie de aproximativ 30 de minute pentru a perfora poarta lui Alex Cojocea. Inainte ca Brighiu sa finalizeze simplu, din apropiere, o faza in care Apostol si-a intors de doua ori adversarul direct in careu, servindu-l ideal pe mai experimentatul sau coleg, portarul oaspetilor, Stefan Spiridon, a blocat in situatie de unu la unu cu unu dintre atacantii adversi.

Egalitatea a fost restabilita cu putine momente inainte de pauza, la o lovitura libera din preajma careului. Spiridon a respins, in fata, cu greu mingea sutata spre vinclu, iar Tudose a reluat in plasa din cativa metri.

Arma secreta a oaspetilor avea sa fie atacantul Gabriel Boghian, care a revenit la Speranta dupa o accidentare consemnata in etapa a treia, pe terenul de la Horia. In minutele 52 si 66, Boghian a realizat dubla si a rezolvat in acelasi timp ecuatia intalnirii. “Scarita” de 1-2 a fost urmata de un sut la care Cojocea nu a mai avut cum sa intervina salvator, asa cum o facuse in prealabil la doua-trei faze de-ale Raucestiului.

Scorul final a fost stabilit in prelungiri. Bogdan Botezatu a trimis superb din apropierea careului, lateral stanga, trecandu-si in cont al doilea gol de generic in poarta Cordunului. In primul tur, acelasi Botezatu il invingea pe Cojocea tot din faza fixa.

Speranta Raucesti: Spiridon, Miron, Leonte, Avram, Ciocoiu, Apostol, Botezatu, Grigoras, Bordeanu, Intuneric, Brighiu

Au intrat pe parcurs: Boghian, Ramon Gheorghe, Cucos si Smau

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *