Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Iasi – Etapa 11: Unirea Ruginoasa – Stejarul Barnova

0 Comments 📁 Liga 4 🕔26.October 2018
Liga 4, Iasi – Etapa 11: Unirea Ruginoasa – Stejarul Barnova

Etapa a 11-a a Ligii a 4-a, Iasi programeaza un duel extrem de echilibrat la Ruginoasa intre Unirea si Stejarul Barnova, doua formatii care au acumulat acelasi numar de puncte, 21, dar care au cunoscut un parcurs usor diferit. Daca echipa lui Marian Amanar a inregistrat trei infrangeri in acest interval, Ruginoasa a fost invinsa doar de liderul Flacara Erbiceni, trecandu-si in cont trei remize, dintre care ultima, 1-1 la Romanesti, a indepartat-o de pe podium.

Anul trecut, duelurile dintre Unirea Ruginoasa si Stejarul Barnova au generat 18 goluri. Ruginoasa nu a avut probleme in fata acestui adversar, reusind sa se impuna cu 7-4 la Barnova, respectiv 6-1 in retur, la inceputul lunii decembrie.

Duminica, ne asteapta un test dificil impotriva unei echipe cu rezultate bune obtinute in primele zece etape ale acestui campionat. Intram in acest meci cu gandul doar la victorie, tinand cont ca nu mai avem voie sa facem pasi gresiti daca dorim sa ramanem ancorati in lupta pentru primele pozitii. Imi pare nespus de rau pentru asa-zisul “esec” din etapa precedenta, de la Romanesti, acolo unde am avut o evolutie destul de modesta, fapt care ne-a aruncat de pe podiumul Ligii a 4-a. O “palma” primita de la una dintre codasele clasamentului, care ne ambitioneaza si mai mult in vederea obtinerii celor trei puncte, duminica, cu Stejarul Barnova. Inchei prin a le multumi ruginosenilor mei pentru faptul ca sunt mereu la inaltime, transmitandu-le ca ii astept duminica in numar cat mai mare alaturi de noi pentru a sarbatori o noua victorie. Hai, Unirea Ruginoasa!

Cosmin Ungureanu, fundas Unirea Ruginoasa

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Cosmin Roman; arbitri asistenti: Ana Puscasu, Razvan Sfredel. Observator: Stefan Patrichi.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *