Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Neamt – Etapa 8: Speranta Raucesti – Victoria Horia

0 Comments 📁 Liga 4 🕔26.October 2018
Liga 4, Neamt – Etapa 8: Speranta Raucesti – Victoria Horia

Speranta Raucesti si Victoria Horia se intalnesc, duminica, de la ora 11:00, in cel mai echilibrat meci al etapei a 8-a din campionatul nemtean de fotbal, care mai programeaza si disputele Bradu Borca-Energia Pangarati, respectiv Ozana Targu Neamt-Moldova Cordun.

Spre deosebire de ultimele doua jocuri organizate pe stadionul din Raucesti, cand terenul nu s-a prezentat in cele mai bune conditii, acum se asteapta o suprafata pe care tehnicii jucatori ai gazdelor sa se poata desfasura in voie. La inceputul saptamanii trecute, ingrijitorii terenului au dat drumul la aspersoare, acestia primind ajutor si de Sus, dupa precipitatiile din ultima perioada.

Legat de vremea de afara, judetul Neamt a fost sub cod galben in aceasta saptamana, prognoza fiind una si mai aspra pentru perioada in care AJF Neamt a programat ultimele doua etape din 2018. Aceste noutati au dat nastere unor discutii potrivit carora nu mai putin de trei formatii (Ozana, Bradu Borca si Cordun) ar dori amanarea pentru la primavara a meciurilor ce ar urma sa se dispute pe 18 si 25 noiembrie.

Antrenorul Sperantei Raucesti, Daniel Zavate, a fost vehement cu privire declarand pentru zch.ro:

Nu suntem de acord! Este un program făcut, care trebuie respectat. Altfel, competiţia în această toamnă se încheie mult prea devreme.

De cealalta parte, Bogdan Gaucan, purtatorul de cuvant al Victoriei Horia a adoptat o pozitie neutra, mentionand ca orice decizie luata de AJF Neamt va fi respectata de catre echipa la care este legitimat.

Dacă se strică vremea, ar fi bine să nu jucăm. Noi nu avem probleme de buget, pentru că… nu avem buget. Primele sunt mici şi doar la victorie, iar deplasările le facem cu maşinile personale. Deplasarea de la Borca ar fi într-adevăr dificilă, dacă vremea este nefavorabilă. Am discutat cu preşedintele Leonte şi mi-a comunicat că vom juca cum decide AJF

BRIGADA DE ARBITRI

Brigada desemnata sa conduca aceasta confruntare este una similara cu cea care a impartit dreptatea in primul tur, cu Ovidiu Arusoaiei la centru si Cosmin Cercel arbitru asistent. Singura modificare a intervenit la cel de-al doilea tusier, Mihai Parvu fiind inlocuit cu Alexandru Popa. Observator a fost delegat domnul Ioan Topciu. Toti sunt din Piatra Neamt.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *