Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liderul din Neamt a facut spectacol cu Victoria Horia

0 Comments 📁 Liga 4 🕔28.October 2018
Liderul din Neamt a facut spectacol cu Victoria Horia

Speranta Raucesti nu a intampinat probleme, astazi, in meciul de pe teren propriu programat in compania Victoriei Horia. Ratarile din prima parte ale formatiei lui Daniel Zavate, multe la numar, au facut ca scorul sa fie doar 1-0 pentru liderul Ligii a 4-a nemtene la finalul primelor 45 de minute.

Unica reusita a venit din gheata atacantului Ciprian Brighiu, in minutul 5. Brighiu a agitat plasa portii lui Dornescu cu un voleu splendid de la aproximativ 18 metri.

In minutul 36, gazdele au reclamat lovitura de pedeapsa la un hent comis in fata portii de un aparator advers. Arbitrul Ovidiu Arusoaiei a considerat ca nu se impunea o astfel de masura, lasand jocul sa curga (video).

Raucestiul s-a desprins de Horia tot in urma unei faze controversate, in care Ciprian Brighiu a fost bruscat in interiorul suprafetei de pedeapsa, iar penalty-ul s-a transformat intr-o lovitura libera convertita ulterior in gol de mijlocasul Bogdan Botezatu.

Spre final, desi nu a fost in cea mai buna zi a sa, celalalt atacant al Raucestiului, bacauanul Gabriel Boghian, a realizat dubla in mai putin de doua minute (78′, 79′).

Golul de onoare al celor de la Horia a venit imediat dupa reluarea jocului, in minutul 80.

Formula de start a gazdelor: Spiridon, Miron, Ciocoiu, Avram, Bordeanu, Botezatu, Intuneric, Grigoras, Leonte, Brighiu, Boghian

Au intrat pe parcurs: Ramon Gheorghe, Marius Cucos, Cristian Borcila, Marius Chelaru

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *