Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Predarea stafetei? Erbiceni invinge fosta campioana si e lider detasat in Liga a 4-a, Iasi!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔28.October 2018
Predarea stafetei? Erbiceni invinge fosta campioana si e lider detasat in Liga a 4-a, Iasi!

Flacara Erbiceni a obtinut a noua victorie a sezonului, 2-0 cu Victoria Letcani, si s-a distantat la patru puncte in fruntea clasamentului Ligii a 4-a iesene, dupa ce Moldova Cristesti a pierdut la scor de forfait la Deleni. Erbiceniul lui Petrica Basascu este urmata in ierarhie de cea de-a doua formatie neinvinsa in actuala editie de campionat, Unirea Mircesti.

Flacara Erbiceni a intrat cu 1-0 la pauza, Sebastian Carare ocupandu-se de transformarea unei lovituri libere acordate de arbitrul Vlad Baban.

Apoi, Ioan Parlog a dublat avantajul Erbiceniului dintr-o centrare venita de la Codrin Chelaru.

Acest succes este cu atat mai pretios pentru gazdele acestui duel cu cat a fost obtinut in fata unei rivale mai vechi, cele doua grupari batandu-se pentru un loc de Liga a 4-a in sezonul 2015/16, cand Erbiceniul promova la mustata.

Revenind in prezent, Flacara s-a confruntat inaintea etapei a 11-a cu probleme de lot, dupa ce Stefan Radu s-a accidentat grav la “sintetic”, iar mijlocasii Sebastian Carare si Vlad Mocanu s-au prezentat intr-un picior, avariati in cadrul Cupei Magic la minifotbal.

Ca un detaliu de culoare, pe teren si-a facut simtita prezenta in postura de jucator si Florin Croitoru, revenit de curand la gruparea cu care a castigat titlul in sezonul trecut.

Etapa viitoare, Flacara Erbiceni se va deplasa la Ciurea, iar principala preocupare a antrenorului Petrica Basascu ramane aceea de a-si recupera jucatorii cu probleme fizice, cautand noi solutii pentru acoperirea unor posturi ramase deficitare.

Flacara Erbiceni: Daniliuc, Curcudel, Grosu, Besleaga, Gucianu, Chelaru, Mocanu, Carare, Iuriciuc, Parlog, Munteanu

Rezerve: Bura, Formagiu, Todireanu

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Vlad Baban; arbitri asistenti: Ionel Anitoaei, Bogdan Teodor Muche. Observator: Dumitru Paraschiv.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *