Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Iasi – Etapa 12: Unirea Ruginoasa – Stiinta Miroslava II

0 Comments 📁 Liga 4 🕔03.November 2018
Liga 4, Iasi – Etapa 12: Unirea Ruginoasa – Stiinta Miroslava II

Stadionul din Ruginoasa va gazdui, duminica, cu incepere de la ora 12:00, partida dintre Unirea Ruginoasa si Stiinta Miroslava II, contand pentru etapa a 12-a a campionatului judetean de fotbal.

Inaintea acestei runde, Ruginoasa se afla la doar un punct de podiumul ocupat de Flacara Erbiceni (29p), Unirea Mircesti (25) si Moldova Cristesti (25). In conditiile in care Mircesti si Cristesti intalnesc pe AS Poly 2014 Iasi in deplasare, respectiv pe Stejarul Sinesti “acasa”, Ruginoasa pare sa aiba cel mai dificil adversar. Sinestiul conteaza rareori departe de propria arena, iar Stiinta Miroslava II cauta sa se indeparteze de ultimele pozitii din clasament, in ciuda numelui adversarului din aceasta etapa.

Asistam la al doilea joc pe teren propriu al “alb-albastrilor”, dupa victoria inregistrata saptamana trecuta cu Stejarul Barnova, scor 3-1.

Unirea Ruginoasa-Stiinta Miroslava II va fi condus la centru de catre experimentatul Madalin Costel Raicu, asistat la cele doua linii de Theodor Olenic si Tudor Varlam. Observatorul Stefan Patrichi urmeaza sa noteze activitatea celor trei arbitri.

Meciul va fi precedat de o confruntare extrem de importanta a juniorilor “U13” ai Ruginoasei, care se bat Politehnica Iasi 2007 (Mihai Dragoi) pentru suprematia Grupei B. In tur, cele doua formatii au remizat spectaculos, scor 3-3.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *