Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Neamt – Etapa 9: Speranta Raucesti – Bradu Borca

0 Comments 📁 Liga 4 🕔03.November 2018
Liga 4, Neamt – Etapa 9: Speranta Raucesti – Bradu Borca

Cel mai tare meci al sfarsitului de saptamana are loc, maine, de la ora 11:00, la Raucesti. Liderul Ligii a 4-a nemtene, Speranta Raucesti, da piept cu principala contracandidata la titlu, Bradu Borca.

Speranta Raucesti si Bradu Borca sunt despartite de doua puncte in clasament, oaspetii avand de luat o revansa dupa acel drastic 6-1 inregistrat la Madei in cadrul partidei din turul I. Marele absent al partidei despre care am amintit, mijlocasul Marius Onofras, va fi prezent de aceasta data la acest derby.

La randul lor, gazdele au intreg lotul la dispozitie, atacantul Ciprian Brighiu fiind apt de joc dupa ce a parasit terenul usor accidentat duminica, la acel 4-1 cu Victoria Horia.

Cu 4 goluri inscrise in ultimele doua jocuri ale Sperantei, atacantul Gabriel Boghian isi face loc pe lista de posibili jucatori-cheie ai confruntarii din cadrul etapei a 9-a.

Brigada desemnata sa arbitreze derby-ul dintre Speranta Raucesti si Bradu Borca este formata din Bogdan Florea (central), Vlad Taranu si Cosmin Cercel (arbitri asistenti). Toti sunt din Piatra Neamt, in timp ce observatorul Ioan Ardeleanu vine de la Savinesti.

Cele mai importante faze ale acestei intalniri vor fi redate LIVETEXT pe pagina oficiala de Facebook a clubului gazda, Speranta Raucesti.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *