Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa, aproape sigura de prezenta in finala Cupei Satelor

0 Comments 📁 Stiri 🕔03.November 2018
Ruginoasa, aproape sigura de prezenta in finala Cupei Satelor

Gazda grupei semifinale A (zona Pascani) de la Cupa Satelor, Ruginoasa, nu a avut probleme in a se impune, astazi, in toate cele trei partide disputate la baza sportiva din localitate. Echipa comunei Movileni nu s-a prezentat, asa ca toate meciurile acesteia au fost omologate cu 3-0 in favoarea adversarilor.

Echipa coordonata de catre domnul profesor Cosmin Ungureanu a impresionat printr-o defensiva foarte buna, obtinand urmatoarele rezultate: 2-0 Deleni, Todiresti, respectiv 7-1 cu Halaucesti.

Saptamana viitoare, pe 10 noiembrie, tot la Ruginoasa vor avea loc si meciurile retur, gazdele fiind foarte aproape de o finala in compania castigatoarei Grupei B, unde avem reprezentantele comunelor Tomesti, Bivolari, Cozmesti, Popricani (3) si Voinesti.

Sambata, 10 nov, la Ruginoasa este asteptat sa soseasca si presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, al carui program prevede si o vizita la Vaslui (comuna Valeni) in ziua imediat urmatoare. Scopul acestor vizite este unul comun, odata cu infiintarea acestei competii care a pus in miscare mii, poate zeci de mii de copii din mediul rural.

Evenimentul de la Ruginoasa va fi acoperit FULL – postari in timp real, foto, video si alte materiale – de duminicapetarla.ro.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *