Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Bradu Borca revine in fruntea clasamentului Ligii a 4-a Neamt

0 Comments 📁 Liga 4 🕔04.November 2018
Bradu Borca revine in fruntea clasamentului Ligii a 4-a Neamt

Bradu Borca a trecut spectaculos de Speranta Raucesti, 5-3 in deplasare, si a revenit pe prima pozitie a clasamentului Ligii a 4-a, Neamt. Derby-ul etapei a 9-a avut doua parti distincte: Bradu a dominat prima repriza, reusind sa marcheze de patru ori, in timp ce Raucestiul, vizibil mai buna in partea a doua, a inscris in debut doua goluri, insa fara sa se mai apropie periculos, desi adversarul a evoluat in inferioritate numerica din minutul 65 (Madalin Crenganis – rosu direct pentru injurii).

Oaspetii au inceput meciul ca din tun, cu doua goluri inscrise in primele zece minute. Marius Onofras (2′) l-a invins pe Chelaru cu un sut din interiorul careului. Cinci minute mai tarziu, fostul jucator de Liga 1 i-a centrat de la coltul terenului atacantului Florin Bidan, care a punctat pentru 0-2.

Raucestiul nu si-a pierdut speranta atacand minute bune poarta adversa. La acest scor, Borca a contat aproape exclusiv pe arma contraatacului.

Introdus in minutul 30 de catre antrenorul Daniel Zavate, bacauanul Ramon Gheorghe a reluat in bara transversala din centrul careului, la cea mai mare ocazie a “galben-negrilor” din prima parte.

Finalul de repriza l-a gasit pe Madalin Crenganis realizand dubla in 2-3 minute. Varful adus la Borca in vara acestui an a marcat din marginea careului mic, dupa care a facut 0-4 la capatul unei alte pase primite de la Onofras, continuata cu dribling printre doi adversari.

In minutul 54, tabela (imaginara) indica scorul de 2-4, dupa doua lovituri de pedeapsa transformate de Andrei Apostol. Bogdan Botezatu (47′) si Ciprian Brighiu (53′) l-au convins pe centralul Bogdan Florea sa indice de doua ori punctul cu var intr-un interval foarte scurt de timp.

Mai mult, in minutul 65, Madalin Crenganis a fost eliminat direct pentru injurii.

Ca si in primul act, gazdele puteau sa se apropie la un singur gol, in minutul 80, cand mingea centrata de pe stanga de Vlad Avram a fost reluata putin peste transversala de Gabriel Boghian.

Borca a surprins Raucestiul atacand cu portarul Chelaru la mijlocul terenului si a mai marcat inca o data prin Bogdan Baboi (90′). Scorul final a fost stabilit de Marius Cucos (90+3′) printr-o deviere la centrarea expediata de Claudiu Ciocoiu.

CLASAMENTUL:

Speranta Raucesti: Chelaru – Avram, Bordeanu, Miron, Ciocoiu, Botezatu, Grigoras, Intuneric, Apostol, Boghian, Brighiu

Au intrat pe parcurs: Ramon Gheorghe, Marius Cucos, George Leonte

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *