Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Meci halucinant la Todiresti: AS Todiresti-Viitorul 2014 Halaucesti 4-6!

0 Comments 📁 Liga 5 🕔04.November 2018
Meci halucinant la Todiresti: AS Todiresti-Viitorul 2014 Halaucesti 4-6!

Viitorul 2014 Halaucesti a reusit sa furnizeze surpriza etapei a 12-a a campionatului Ligii 5, Seria III, invingand fostul lider, AS Todiresti, pe final, in inferioritate numerica si cu un penalty irosit de adversari la scorul de 4-4.

A fost prima infrangere stagionala a lui AS Todiresti, echipa care a condus la un moment dat cu 4-1 si care a depus contestatie, in speranta unui 3-0 la “masa verde”. Marius Gavrilescu, oficialul Viitorului, ne asigura insa ca rezultatul stabilit pe teren va trece fara probleme de “filtrul” comisiei AJF Iasi.

Victoria echipei clasate acum pe pozitia a cincea surprinde cu atat mai mult cu cat lotul deplasat la Todiresti a fost format din doar 12 jucatori, in formula de start fiind inclusi nu mai putin de 4 juniori “B1”.

Halaucesti a deschis scorul, 0-1, fiind pusa pentru moment la punct de Todiresti, 4-1, intr-o partida care anunta o victorie logica a gazdelor. Lucrurile nu au stat astfel, echipa lui Gavrilescu restabilind egalitatea, dupa care a scapat cu bine si dintr-o lovitura de pedeapsa acordata de arbitrul Cristian Pistinciuc.

In minutele 86 si 90+2, Mihai Andries si Razvan Jufa au indreptat balanta spre Viitorul 2014 Halaucesti.

Jufa, cea mai “grea” piesa din angrenajul trupei lui Gavrilescu, a inscris de patru ori. Celalalt gol al Halaucestiului a fost reusit de Paul Varga.

FOTO: Mihai Bursuc

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *