Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Iasi – Etapa 13: Viitorul Harlau-Unirea Ruginoasa

0 Comments 📁 Liga 4 🕔09.November 2018
Liga 4, Iasi – Etapa 13: Viitorul Harlau-Unirea Ruginoasa

Unirea Ruginoasa tinteste a treia victorie consecutiva la finalul acestei saptamani, cand se va deplasa la Harlau pentru confruntarea cu Viitorul. Echipa gazda se afla la al doilea sezon de tranzitie, in conditiile in care si anul trecut s-a bazat foarte mult pe jucatorii tineri pe care ii aduna Daniel Lungu, de doua ori pe saptamana, la antrenamente.

Cu 13 puncte acumulate in primele 12 etape, Viitorul Harlau este capabila sa puna probleme in partidele de pe propria arena. 10 dintre acestea au fost acumulate “acasa”, restul de 3 venind dintr-o deplasare cu Gloria Baltati.

In precedentele confruntari, Unirea Ruginoasa a inregistrat o dubla victorie cu Viitorul Harlau: 3-0 la Harlau, respectiv 2-1 in returul de la Ruginoasa.

Viitorul Harlau si Unirea Ruginoasa revin in iarba dupa o etapa cu rezultate diametral opuse. Viitorul Harlau a suferit o corectie serioasa in deplasarea de la Barnova, 6-0, in timp ce Ruginoasa a facut scor, pe teren propriu, 6-1 impotriva echipei a doua a Stiintei Miroslava.

Oaspetii nu mai au voie sa faca pasi gresiti pe acest final de tur, daca vor sa ramana ancorati in buza podiumului Ligii a 4-a. Flacara Erbiceni este in continuare lider cu 29 de puncte, urmata de Cristesti si Mircesti, ambele cu 28p, respectiv Unirea Ruginoasa (27p).

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *