Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Neamt – Etapa 10: Ozana Targu Neamt-Speranta Raucesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔09.November 2018
Liga 4, Neamt – Etapa 10: Ozana Targu Neamt-Speranta Raucesti

Ultima etapa din turul II al campionatului nemtean programeaza un derby local extrem de interesant intre Ozana Targu Neamt (19p) si Speranta Raucesti (21), ocupantele locurilor 3 si 2 din clasamentul la zi al Ligii a 4-a. Suprematia este detinuta de AS Bradu Borca (22), invingatoare pe terenul Raucestiului in etapa precedenta.

Gazdele confruntarii de duminica au ceva de invatat din atitudinea actualului lider, care a fost demolat de Raucesti, 6-1, pentru ca apoi sa se impuna cu 5-3 pe terenul Sperantei.

Ozana Targu Neamt este adversarul care i-a aplicat Sperantei prima infrangere stagionala, scor 3-1.

Pentru a nu pierde contactul cu prima pozitie, atat Ozana, cat si Speranta nu isi pot permite sa piarda acest meci. In acest sens, conducatorii echipei oaspete i-au invitat pe jucatori sa vina cu o zi inaintea meciului pentru a pune la cale, in liniste, ultimele detalii. Si nu pe fuga, asa cum deseori se intampla la acest nivel.

Meciul de duminică va fi, cu siguranţă, un joc de nivelul Ligii a III-a, având în vedere că sunt jucători valoroși la ambele echipe. În acelaşi timp, pot să-l remarc şi ca un meci al unor orgolii exagerate, care nu-şi au rostul, mai ales că suntem prieteni şi ne dorim acelaşi lucru. Personal, îmi doresc o echipă de Liga a III-a la Târgu Neamţ şi, în acest sens, le urez baftă celor care au început proiectul Ozana, dar să nu se întâmple ca în proverb: doi se bat şi al treilea câştigă! Dacă într-adevăr se va decide să se facă mai multe serii de Liga a III-a, pe zone mai apropiate, pentru a reduce cheltuielile, şi va promova direct echipa care câștigă campionatul, va fi greu şi pentru noi, şi pentru Ozana, dacă se pierde acest meci. În acest sens, vom sta şi în cantonament înaintea meciului, pentru a fi apţi din toate punctele de vedere la ora partidei. Dacă vom avea dăruire, ambiţie şi vom respecta sarcinile de joc, sigur va veni şi rezultatul pe care îl dorim.

Daniel Zavate, antrenor-jucător al formaţiei Speranţa Răuceşti

AJF Neamt a anuntat zilele trecute intr-un comunicat oficial ca etapele 11 si 12, programate in 2018, nu vor mai avea loc in acest an din cauza problemelor cu care se confrunta unele formatii direct implicate.

BRIGADA DE ARBITRI

Ovidiu Arusoaiei a fost desemnat sa conduca aceasta intalnire, asistat la cele doua linii de Florin Cosma si Cosmin Cercel. Ioan Topciu, observator, cu mentiunea ca toti oficialii enumerati vin din Piatra Neamt.

Ozana Targu Neamt-Speranta Raucesti va fi transmis in format LIVETEXT pe pagina oficiala de Facebook a Sperantei Raucesti.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *