Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Comuna Ruginoasa-Comuna Tomesti, in finala Cupei Satelor

0 Comments 📁 Juniori, Stiri 🕔10.November 2018
Comuna Ruginoasa-Comuna Tomesti, in finala Cupei Satelor

Echipele comunelor Ruginoasa (castigatoarea Grupei Semifinale A) si Tomesti (castigatoarea Grupei Semifinale B) au obtinut, astazi, biletele pentru ultimul act al fazei judetene a Cupei Satelor. Finala se va disputa sambata viitoare, locatia urmand sa fie stabilita de AJF Iasi in urmatoarele zile.

Comuna Ruginoasa, echipa condusa de pe margine de catre domnul profesor coordonator Cosmin Ungureanu si Costel Cerneutanu, antrenorul echipei de Liga a 4-a si al copiilor legitimati la AS Unirea Ruginoasa, a obtinut trei victorii la scor in returul fazei semifinale a Cupei Satelor.

Intr-o grupa in care Movileniul a ajuns undeva spre finalul evenimentului organizat la baza sportiva din Ruginoasa, odata cu delegatia FRF, in frunte cu presedintele Razvan Burleanu, Ruginoasa a inregistrat un dublu 3-0 cu Deleni si Helesteni, respectiv 8-0 impotriva reprezentantei Halaucestiului, in cel de-al doilea meci al zilei.

O zi plina de fotbal, asadar, la Ruginoasa, in care zeci de copii au practicat cel mai iubit sport, fotbalul, echipele calificate in aceasta faza s-au ales din partea FRF, prin reprezentantul AJF Iasi, domnul Valerica Lungu, cu cate o minge din partea sponsorului tehnic Joma.

Momentul cel mai asteptat al zilei a fost oarecum umbrit de graba federalilor, care au ajuns undeva pe la ora 15:00, s-au fotografiat prin tribunele arenei cu copiii, iar la pauza jocului dintre Ruginoasa si Todiresti au coborat in iarba pentru o fotografie. A urmat un moment in care politicul si-a varat coada, dupa ce Maricel Popa a impartit in stanga si in dreapta plachete oaspetilor de seama, desigur, cu fotografii si cameramanii in spate.

Apoi un interviu de pe margine acordat FRF TV de catre presedintele Razvan Burleanu si, imediat, parasirea bazei sportive, cu mult inainte de ultimul fluier al meciului, in conditiile in care organizatorii au tras o ora de timp pentru ca Burleanu et co sa ii urmareasca pe copii macar un meci intreg (2×15 min).

Ziua a fost incheiata de echipa Movileniului, cu fete in componenta, legitimate la Navobi Iasi (Liga 2), si Deleni: 0-1, 1-1, 1-2 si 2-2, din lovitura de pedeapsa, la ultima faza.

Au arbitrat Gabriel Mihuleac si Cosmin Roman. Observator din partea AJF Iasi, Valerica Lungu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *