Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Speranta Raucesti ierneaza pe 3, in spatele Borcai si al Ozanei

0 Comments 📁 Liga 4 🕔11.November 2018
Speranta Raucesti ierneaza pe 3, in spatele Borcai si al Ozanei

Speranta Raucesti a inregistrat, astazi, a doua infrangere consecutiva in campionat (si a treia, per total), 0-2 pe terenul Ozanei Targu Neamt, si a cazut pe locul 3 in clasamentul Ligii a 4-a Neamt. Competitia urmeaza sa se reia in primavara anului viitor cu alte doua tururi (5 etape x 2), injumatatirea punctelor acumulate si faza finala – play-off, cu primele 4 clasate, in regim tur-retur.

Ozana a obtinut a doua victorie in fata Sperantei, dupa 3-1 in etapa a 5-a, la capatul unui joc in care a scapat cu bine de finalul primei reprize, dupa care a lovit prin capitanul Dragos Patrichi in actul secund.

Absentele din lotul gazdelor (Aparaschivei, Cretu – absenti, Tofan – accidentat) au fost compensate de ambitia si seriozitatea cu care au tratat acest derby elevii lui Ionut Afloarei.

Cele 3 puncte puse in joc au ramas la poalele cetatii si cu o oarecare doza de noroc, respectiv inspiratie din partea portarului Iftimie, in cele 7-8 minute care au precedat pauzei.

Ciprian Brighiu, introdus in locul lui George Leonte, a avut doua ocazii importante la poarta lui Iftimie, a carui bara transversala fusese in prealabil mangaiata si de executia directa din corner a mijlocasului Bogdan Botezatu.

Apoi, istoria meciului a fost scrisa intr-un interval de cateva minute. Dragos Patrichi a primit cadou o minge pe care a trimis-o in plasa, pentru ca, la urmatorul contraatac, sa stabileasca scorul final, 2-0.

Bradu Borca s-a distrat pe teren propriu cu Moldova Cordun, scor 11-1, si incheie anul pe prima pozitie cu un total de 25 de puncte. Pe 2 se afla Ozana Targu Neamt (22p), urmata de adversara directa din aceasta etapa, Speranta Raucesti (21p).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *