Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Iasi – Etapa 14: Unirea Ruginoasa – Progresul Deleni

0 Comments 📁 Liga 4 🕔16.November 2018
Liga 4, Iasi – Etapa 14: Unirea Ruginoasa – Progresul Deleni

Unirea Ruginoasa primeste, duminica, de la ora 12:00, vizita unei echipe nou-promovate, Progresul Deleni, care a impresionat in mod placut pana acum. Oaspetii se afla la mijlocul clasamentului, cu o linie de clasament simetrica (5-3-5), si formeaza una dintre echipele Ligii a 4-a, Iasi care se bazeaza foarte mult pe jucatori tineri, alaturi de Miroslava 2, Baltati sau Tomesti.

Unirea Ruginoasa a urcat la finalul rundei precedente in fotoliul de lider si are nevoie de un nou succes pe teren propriu pentru a ramane in frunte. Diferenta dintre Ruginoasa si Erbiceni se face in momentul de fata la golaveraj, in conditiile in care Flacara lui Petrica Basascu va avea o misiune facila in fieful ultimei clasate, AS Poly 2014 Iasi.

Inainte de a vorbi despre meciul de duminica, antrenorul Unirii Ruginoasa, Costel Cerneutanu, a dorit sa puncteze cateva lucruri vizavi de cele intamplate la Harlau si reactiile unor oameni implicati in fotbalul judetean:

As dori sa incep mai intai cu transmiterea unui mesaj catre cei care, in aceste zile, au pus sub semnul indoielii victoria noastra la Harlau. Domnii mei, atat va spun: NU MOR CAII CIND VOR CAINII! Ganditi-va ca noi am pierdut aproape o echipa inca din etapa a 3-a si toti ne vedeau zbatindu-ne undeva pe la mijlocul clasamentului. Dar cind se vrea cu adevarat, nu exista “nu se poate”. Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine, in special lui Marius Dulcianu, d-lui primar Nechifor, care in ciuda multor probleme pe care le are, este alaturi de echipa, suportandu-ma aproape in fiecare zi prin biroul sau, cu problemele echipei. Multumesc acestor minunati jucatori care au inteles ca la Ruginoasa se maninca fotbal pe paine. Sunt adevarate caractere si mi-au demonstrat-o la HARLAU, acolo unde au dat totul pentru a cistiga jocul. Afirm acest lucru deoarece echipa din Harlau s-a autodepasit, facand un joc foarte bun, in care numai atitudinea si daruirea baietilor au condus spre obtinerea punctelor ce ne-au trimis pe prima pozitie a clasamentului. Loc pe care speram sa il pastram cat mai mult!

Revenind la meciul din etapa a 14-a, contra Deleniului:

In ceea ce priveste jocul de duminica, cu echipa din DELENI, ce as mai putea spune? Sincer, am emotii inaintea unei confruntari cu o echipa buna, cu jucatori tineri care joaca de mult timp impreuna. O echipa omogena cu rezultate bune in Liga a 4-a, a se vedea si acel 3-0 cu Cristesti. Deci, cu siguranta vom fi foarte atenti impotriva lor. Inchei prin a-i invita la stadion pe toti iubitorii de fotbal din Ruginoasa, pentru a fi alaturi de echipa si sa ii incurajam pe baieti sa castige jocul pentru a ramane pe locul 1. HAI, UNIREA RUGINOASA! VICTORIE!

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *