Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Erbiceni a tremurat pe terenul ultimei clasate. Flacara, pe mana lui Florin Pintilii in ultimele trei etape din 2018

0 Comments 📁 Liga 4 🕔18.November 2018
Erbiceni a tremurat pe terenul ultimei clasate. Flacara, pe mana lui Florin Pintilii in ultimele trei etape din 2018

Flacara Erbiceni a tremurat serios pe terenul ultimei clasate, AS Poly 2014 Iasi, scor 4-5, intr-un meci in care gazdele aveau 3-1 la pauza, conducerea Flacarei a depus contestatie pe mai multi jucatori de-ai echipei care isi disputa jocurile la Victoria, iar baietii lui Petrica Basascu au revenit in partea a doua. Golul victoriei a fost marcat de un junior.

Nimic nu anunta acest thriller, in conditiile in care AS Poly nu a acumulat niciun punct in primele 13 etape ale campionatului. Cu cateva minute inainte de pauza, AS Poly conducea cu un neverosimil 3-0. Apoi, Vlad Mocanu a dat semnalul revenirii Flacarei cu un gol inscris la ultima faza.

Repriza a doua a debutat cu acelasi Mocanu in prim-plan. Fotbalistul transferat de la CS Tomesti a reusit sa il convinga pe arbitrul Giorgel Iacob sa arate punctul cu var la o cazatura petrecuta in careu, de transformarea penalty-ului ocupandu-se atacantul Ioan Parlog.

Tot Parlog (75′) a semnat si reusita de 3-3 a oaspetilor, de aceasta data printr-o executie splendida din lovitura libera (25+ metri).

Intr-un interval de 4-5 minute avea sa se decida si soarta punctelor. Mai intai, Mocanu (79′) a adus-o pe Erbiceni pentru prima data in avantaj.

La atacul urmator, AS Poly a egalat, 4-4, pentru ca golul izbavitor sa vina cateva secvente mai tarziu din gheata unui junior adus de la echipa antrenata de catre domnul profesor Denis Cretu.

Etapa urmatoare, Erbiceniul va gazdui un meci extrem de important. Flacara Erbiceni-Moldova Cristesti constituie derby-ul ultimei etape a turului de campionat. Din cate se pare, la acel meci, cat si la urmatoarele doua ramase de disputat in 2018, Florin Pintilii va suplini absenta antrenorului Petrica Basascu, care va pleca in Anglia pentru niste cursuri de antrenorat.

VIDEO | Petrica Basascu ii preda stafeta lui Florin Pintilii

 

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *