Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa, fara emotii cu Deleni. Ignea, pe val: 7 goluri in ultimele 4 etape pentru “alb-albastri”

0 Comments 📁 Liga 4 🕔18.November 2018
Ruginoasa, fara emotii cu Deleni. Ignea, pe val: 7 goluri in ultimele 4 etape pentru “alb-albastri”

Unirea Ruginoasa a trecut cu bine si de testul sustinut astazi in fata tinerei echipe Progresul Deleni, scor 3-2 (2-1), intr-un meci din cadrul etapei a 14-a a Ligii 4, Iasi, in care gazdele au ratat pe banda rulanta, concretizand prin Teodor “Inzaghi” Ignea. De la oaspeti a stralucit septarul Alexandru Aftanache, autorul al golului de 0-1 si creatorul fazei din care Deleniul a stabilit scorul final.

Echipa din Ruginoasa ramane pe locul 1 si dupa consumarea penultimei etape a returului, dupa hat-trick-ul prin care Ignea a ajuns la cota “7” in dreptul golurilor marcate in ultimele patru jocuri consecutive.

Si ii spun “Inzaghi” pentru eficienta de care a dat dovada dand goluri din faze care nu anuntau mai nimic periculos la poarta adversa. Oportunist, asta e cuvantul pe care il cautam. Asa s-a intamplat si cu Progresul, cand a egalat situatia pe tabela, apoi a produs penalty-ul din care Ruginoasa a facut 2-1.

Si pentru un final mai lipsit de emotii, jucatorul transferat in aceasta toamna la Unirea a punctat pentru 3-1.

Reusita lui Cristi Tapusa va conta doar pentru statistici, in conditiile in care formatia antrenata de Costel Cerneutanu a prestat un joc solid, oferindu-i putine sanse adversarului.

Finalul de meci le-a surprins pe cele doua combatante “10” la “10”. Arbitrul Sebastian Spaiuc a scos cartonasul rosu in doua randuri, de fiecare data pentru cumul.

Duminica viitoare, Unirea Ruginoasa si Flacara Erbiceni, ambele cu 33 de puncte in clasament, departajate de golaveraj, vor avea meciuri de foc la Sinesti, respectiv acasa, cu Moldova Cristesti.

CELE DOUA ECHIPE

Unirea Ruginoasa: Dulcianu – Ilioaia, Davidoaia, Ignea, Olarasu, Hamciuc, Pintilii, Ungureanu, Tibulca, Gramatic, Raianu

Rezerve: Tudosca, C. Ungureanu, Halibei, Aostacioae, Mircia, Dulhac

Progresul Deleni: Creanga, Vacariu, Avornicesei, Hutanu, C-tin Creanga, Cantoreanu, Aftanache, Fl. Creanga, Mocanu, Ivancu, Rascu

Rezerve: Ursache, Dumitriu, Tapusa, Munteanu, Chiriac

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Sebastian Spaiuc; arbitri asistenti: Andrei Bogdan Negru, Stefan Lucian Teodorescu. Observator: Gheorghe Silion.

FOTO (arhiva): Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *