Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Antrenorul Petrica Basascu se desparte de Flacara Erbiceni

0 Comments 📁 Liga 4 🕔14.January 2019
Antrenorul Petrica Basascu se desparte de Flacara Erbiceni

Petrica Basascu pleaca de la Flacara Erbiceni si, odata cu el, mai multi titulari ai echipei care se afla pe locul 2, la egalitate de puncte cu Unirea Ruginoasa si avantajul meciului direct (3-0), dupa consumarea primelor 14 etape ale Ligii a 4-a Iasi.

Este pentru a doua oara cand “Base” paraseste OFICIAL Flacara. In vara, dupa finala Cupei Romaniei, pierduta la mustata de echipa din Erbiceni, acesta a rabufnit si a luat o decizie la cald. A revenit ulterior, formand un grup excelent acolo, cu ajutorul caruia a reusit sa devina autorul unui tur de senzatie: 10 victorii, 3 rezultate de egalitate si o singura infrangere. +15 la “adevar” si cea mai buna defensiva din campionat.

Dupa ce a facut acest anunt, mai multi jucatori din lotul Flacarei si-au manifestat intentia de a parasi la randul lor Erbiceniul. Stoperii Bogdan Grosu si Ionut Besleaga se numara printre cei care nu concep sa continue aici, urmati si de alti componenti de baza.

Grosu si Besleaga raman in Iasi si sunt pe cale sa semneze cu o echipa din Top 5.

Zvonurile il dau pe Denis Cretu “principal” la Flacara. Cretu a mai activat in trecut ca antrenor cu portarii si antrenor al echipei de juniori (Liga 4 – Juniori Est), fiind curtat in aceasta iarna si de alte echipe din judeteana, dar ca director sportiv.

Rezultatele lui BASASCU pe banca Flacarei Erbiceni

2017-2018 / Locul 4 in primul an de antrenorat, completat de o finala de Cupa a Romaniei, pierduta in conditii speciale
2018-2019 / Locul 2, la egalitate de puncte cu liderul Unirea Ruginoasa, respectiv unul mai mult decat Unirea Mircesti si Moldova Cristesti, celelalte doua grupari angrenate in lupta pentru castigarea titlului

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<