Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ozana Targu Neamt si-a stabilit primul amical din 2019

0 Comments 📁 Liga 3, Liga 4 🕔15.January 2019
Ozana Targu Neamt si-a stabilit primul amical din 2019

Ozana Targu Neamt va disputa, sambata, 26 ianuarie, un  prim meci amical pe terenul formatiei de Liga a 3-a, CSM Ceahlaul Piatra Neamt. Aceasta va reprezenta o ocazie foarte buna pentru antrenorul ocupantei locului secund in Liga a 4-a Neamt, Ionut Afloarei, de a-si vedea la lucru achizitiile realizate in aceasta iarna.

Conducerea Ozanei s-a miscat foarte rapid in pauza, reusind in timp record sa isi contureze lotul cu care va ataca promovarea in Liga a 3-a. Nu mai putin de sapte fotbalisti s-au inteles cu echipa de la poalele Cetatii, conform site-ului oficial fcozana.ro.

Radu Miron a fost transferat de la Speranta Raucesti, Alex Dumitru vine din Liga a 4-a, Vaslui, dupa o perioada destul lunga petrecuta in campionatul nemtean ca jucator al formatiei Bradu Borca. Lista noutatilor continua cu trei fosti fotbalisti de la CSM Roman (echipa desfiintata): Marian Marin, Sorin Dutciuc, Madalin Popa, plus tanarul Alexandru Vavrita, ultima data la CSM Pascani (Liga 3, Seria 1) si Daniel Cristescu (ex-Viitorul Liteni, Liga 4 Suceava).

Fundasul Marian Marin are 75 de meciuri la nivelul Ligii a 2-a si 6 aparitii in Liga 1 – 483′ (statistici preluate de pe transfermarkt.com).

CSM Ceahlaul Piatra Neamt-Ozana Targu Neamt va fi transmis in format LIVETEXT pe pagina de Facebook a echipei oaspete. Tot acolo veti gasi, de asemenea, o galerie foto completa si rezumat video, insotite de alte materiale.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<