Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Doua meciuri pe saptamana, la Neamt, in intervalul 1 mai-2 iunie

1 Comment 📁 Liga 4 🕔17.January 2019
Doua meciuri pe saptamana, la Neamt, in intervalul 1 mai-2 iunie

Campionatul de fotbal al Ligii a 4-a Neamt se va relua la mijlocul lunii martie, programul fiind unul extrem de complicat, cel putin in luna mai, pentru toate cele 6 participante.

In aprilie, echipele care vizeaza si cel de-al doilea trofeu pus in joc, Cupa Romaniei, vor merge in acelasi ritm, zilele de miercuri fiind dedicate fazelor superioare (optimi de finala, sferturi de finala, semifinale – tur, retur) . Si asta in cazul fericit in care AJF Neamt va putea da start competitiilor oficiale de pe 17 martie!

Se va juca in sambata Pastelui, precum si pe 1 Mai!

Aceasta aglomerare vine si ca urmare a faptului ca, in toamna, campionatul a debutat tardiv, pe 9 septembrie, din cauza numarului redus de echipe care si-au manifestat intentia de a participa in competitia cea mai importanta organizata de AJF Neamt. Apoi, ca o consecinta a acestui fapt, in toamna s-au consumat doar 10 etape.

In Liga a 4-a Neamt se joaca doua tururi si doua retururi, care totalizeaza 20 de etape, plus play-off, in regim tur-retur, intre primele 4 clasate la finalul sezonului regular.

In aceste conditii, multe dintre echipe se vor confrunta cu absente importante in etapele intermediare si, foarte probabil, se vor pierde puncte pretioase pe parcurs.

LIGA 4 NEAMT, CUPA ROMANIEI – SEZON PRIMAVARA 2019

MARTIE: 17, 24, 31 (Etapele 11, 12, 13);

APRILIE: 7 (Etapa 14), 10 (Optimi Cupa Romaniei), 14 (Etapa 15), 17 (Semifinale Cupa Romaniei – TUR), 21 (Etapa 16), 24, 27 (Etapa 17)

MAI: 1 (Semifinale Cupa Romaniei – RETUR), 5 (Etapa 18), 12 (Etapa 19), 15 (Finala Cupei Romaniei), 19 (Etapa 20), 22, 26, 29 (Play-off, Etapele 1, 2, 3)

IUNIE: 2, 5, 9 (Etapele 4, 5, 6)

AJF Neamt vine cu urmatoarele precizari (via L4&L5 NEAMŢ)

S-a tinut cont de:

  • starea terenului la inceputul returului;
  • ora de disputate (ziua scurta);
  • angrenarea tuturor echipelor pe o durata mai mare de timp in competitie;
  • potentialul uman si financiar al echipelor din play-off;
  • acceptul dat in toamna de componentele Ligii a 4-a de disputa etape intermediare;
Share this article with friends

1 Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *