Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Cand va reincepe campionatul Ligii a 4-a Iasi

0 Comments 📁 Liga 4, Liga 5 🕔18.January 2019
Cand va reincepe campionatul Ligii a 4-a Iasi

Campionatele Ligii a 4-a si al Ligii a 5-a, Seria III (zona Pascani) se vor relua cel mai devreme in prima duminica din martie, pe 3. Conditiile meteorologice de la data respectiva vor fi hotaratoare in acest sens. Datorita numarului mai redus de echipe, restartul in primele doua serii ale Ligii a 5-a va fi dat ceva mai tarziu.

Se va juca inclusiv de Paste, daca echipele implicate nu vor cadea la intelegere asupra datei de disputare a jocurilor.

Meciurile din cadrul Cupei Romaniei, faza judeteana Iasi, acestea vor veni sub forma de “intermediare”, la mijlocul saptamanii, in zilele de miercuri.

Respectand aceste repere, presedintele Sorin Boca anunta ca principala competitie organizata de AJF Iasi nu va fi afectata prea mult de cosmarul echipelor de fotbal amator – ETAPELE INTERMEDIARE, asa cum se intampla la Neamt. O singura etapa intermediara ar urma sa se dispute in primavara lui 2019, pentru a putea trimite in timp util spre FRF clasamentul final al Ligii a 4-a si, implicit, reprezentanta Iasului la “barajul” de promovare in Liga a 3-a.

Fereastra de transferuri se deschide in mod oficial incepand cu 28 ianuarie 2019. Echipele vor putea legitima jucatori pana cu 48 de ore inainte de reinceperea campionatelor.

Finalmente, Adunarea Generala a AJF Iasi va fi programata, cel mai probabil, pe data de 23 februarie. In cadrul acesteia vor fi puse la punct ultimele detalii dinaintea reinceperii competitiilor oficiale.

FOTO: Mirel Craiu, Alegeri AJF Iasi 

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *